CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Nastase: Iohannis trebuie sa-l execute scurt pe Citu

7 comentarii / 2983 vizualizări / 20 august 2021

Fostul premier Adrian Năstase e de părere că președintele Iohannis trebuie să-l retragă pe Florin Cîțu din fruntea guvernului, altfel își pierde ultima urmă de credibilitate.

”Cu ceva timp in urmă, Iohannis declara: “m-am săturat de atâția penali și infractori în vârful politicii românești”. Pentru afirmatia asta, a fost amendat de CNCD. Curtea de Apel Bucuresti l-a iertat de amendă. A considerat că e vorba de un fel de alintare politică” scrie Năstase, pe blogul propriu.

”Acum, faptele de tinerete ale premierului, sanctionate in SUA printr-o condamnare definitivă, pun in discutie perenitatea strigătului de luptă al lui Iohannis si, partial, al coalitiei de guvernare. Ce se va intâmpla cu referendumul propus? Va mai fi revizuită, in acest sens, Constitutia?
Marele proiect de reformă morală si juridică al Dreptei pare că se indoaie. Tema „penalilor” – strigătul de luptă electorală – a fost distrusă printr-un banal incident de circulatie in SUA din perioada cand PSD prelua guvernarea in România.
Interesantă evolutia din dezbaterea publică pe acest subiect. La inceput, părea că este o contraventie, ceva similar cu a trage fetele de codite, la scoală. Sau a pune piedică unui coleg (de fapt si acum s-ar putea ca un coleg să fi incercat să pună o piedică!). Ba, mai mult (folosesc o formulă pe care am invătat-o de la televizor), am inteles că trebuie să comparăm competenta, abnegatia, profesionalismul actual cu greselile tineretii, să fim toleranti si să mergem mai departe. Fireste, această concluzie este valabilă doar pentru greselile reprezentantilor Dreptei politice.

In astfel de situatii, acestia capătă un fel de indulgente pentru păcatele comise. Cine le acordă? In functie de situatie, eminențe din tară sau din afară.
Iohannis are insă, acum, o mare problemă. Ori il execută scurt pe Citu, retrăgându-i decoratia de premier, ori isi pierde si bruma de credibilitate pe care o mai are” mai scrie Năsase. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

7 Comentarii

  1. Urma de credibilitate? Mai are asa ceva? Credibilitatea lui este sub nivelul marii. Nu-l va extrage. Sunt de aceeasi teapa.

  2. Bogdane, iar il speli si il lingi pe bombo, penalul sef cu doua condamnari pentru coruptie si peste 600 de zile de pripon executate efectiv.

    • La ce-ți folosește dero dacă mintea ta e îmbîcsită de gunoaie?

    • Când auzi pe unii romani , de altfel foarte vocali ca penalii lor nu sunt penali iți vine sa spui ,Sa moara mata? ,, Dar eu nu voi spune decât , Ne meritam penalii și unii si alți

  3. Pacat ca base a contribuit decisiv la scoaterea din politica a unor personalitati politice( nastase, severin) . Sigur ca aceste persoane politicenu sunt „alba ca zapada” dar au avut rolul de a face ceva pentru tara. Ca o paralela iohanis este un individ lenes si razbunator, fara nici o contributie la dezvoltarea tarii. De PM citu ce sa mai zic, este o rusine nationala, sustinuta de pleava politicii din tara inclusiv de presedinte.

  4. @ Ăsta încă se mai închipuie la vânătoare, ?

  5. fostele jeguri care au facut si fac in continuare de rusine Romania si pe noi, se gasesc sa makne. hai siktir porcushorule. toate aceste secaturi au avut sansa de a face Romania mai buna si viata frumoasa pentru romani! ce au facut toti?? AU FURAT, TALHARIT SI DEVALIZAT TARA CONTRIBUIND LA ADANCIREA SARACIEI! ASTA AU FACUT TOATE ACESTE NULITATI SECURISTOIDE CARE AU TALHARIT ROMANII SI TARA SAU AU INCERCAT CONTROLUL PRIN ORDINE DIN AFARA. ACEST JEG, PONTA, VALCOV, ORLANDO, TUDOSE, SECURISTOIDUL GRINDEANU! TOTI PE STATELE DE PLATA ALE SECURIMII ANTI-ROMANESTI! TOTI LA LIMITA PUSCARIEI DE CATE ORI NU SAR CAT DE SUS VOR STAPANII LI SE ARATA CATE UN OSCIOR DIN SCHELETELE DIN DULAPURI SI SERTARE !!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998