CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9749 RON UP | 1 USD = 4.7214 RON UP | 1 GBP = 5.7597 RON UP

Năstase, ipoteză explozivă: Regele Charles, lobbyst al Ungariei pentru recuperarea Transilvaniei

16 comentarii / 8755 vizualizări / 6 iunie 2023

Fostul premier Adrian Năstase lansează o ipoteză cel puțin incendiară legată de vizita suveranului britanic în România, afirmînd că acesta s-ar putea să fie folosit de Ungaria pentru lobby internațional în spinoasa chestiune transilvană. Într-o emisiune la Canal 33, Năstase invocă inclusiv o coincidență aparte, anume derularea într-un interval restrîns de timp a unor evenimente precum vizita președintei Ungariei în Transilvania, sejurul lui Charles și aniversarea Trianonului. În plus, Năstase atrage atenția că în jurul lui Charles, la vizitele lui, se remarcă o mare prezență a etnicilor maghiari.

”Nicolae Titulescu, semnatar al Tratatului de la Trianon, atrăgea atenția asupra a ceva ce s-a dezvoltat după 1920, și anume lobbyul maghiar, prin reprezentanții unguri, prin discuțiile de la Liga Națiunilor șamd. Evident că o vizită în România a celui care e acum regele Marii Britanii e importantă și ea poate fi foarte bine ”vîndută”, în termeni de PR. Pe de altă parte, eu sunt Toma Necredinciosul, îmi amintesc că zona în care a funcționat cel mai bine lobbyul maghiar este Londra. Mă uit la faptul că Regele a mers în zone în care era însoțit de contele Tibor Kálnoky, a fost înconjurat de o anumită ambianță mai curînd maghiară, mă gîndesc la discuțiile nepublice, bănuiesc că multe dintre ele legate mai puțin de România și mai mult de Transilvania și de o anumită istorie a Transilvaniei. Poate că lucrurile nu s-au întîmplat așa, dar cred că ar trebui să ne aducem aminte că ziua de 4 iunie e semnificativă pentru noi din punctul de vedere al semnării Tratatului de la Trianon. Dacă adăugați vizita președintei Ungariei în Transilvania…lucrurile acestea, dacă le pui împreună, apar niște semne de întrebare. Nu legate de Rege ca atare, ci de faptul că el poate fi folosit într-o acțiune de lobby internațional pe termen mai lung, apropo de strategiile pe care Ungaria a știut să le construiască” a spus fostul premier.

Comentînd descinderea suveranului la palatul Cotroceni, Năstase a spus: ”Eu cred că de data aceasta Regele Charles – sau echipa lui – a făcut o concesie. La vizitele anterioare, el mergea doar în Transilvania, la fel ca unii demnitari unguri care vin doar în Transilvania, fără să treacă pe la București. De data aceasta a acceptat să treacă și pe la București”.

Fostul premier a mai amintit că Charles, care se revendică tot mai des ca descendent din Vlad Dracul, a fost cel care a blocat, cu ani în urmă, realizarea unui important obiectiv turistic, parcul Dracula de lîngă Sighișoara, ”pentru că am fi afectat niște copaci care erau acolo, în zonă. Și proiectul a murit. În schimb, pe e-bay se vînd mii de obiecte cu brandul Dracula, dar toate fabricate în SUA”. (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

16 Comentarii

 1. Toate aceste ipoteze sunt penibile in 2023 când sunt camere de supraveghere peste tot când de vorbește de buletinul digital de 6G , când te plimbi în toată Europa doar cu buletinul :)) indiferent că ne numim Romania ,Maghiaria ,Turcia ….locurile și oamenii sunt aceași străbunicul meu era romîn iar eu m-am născut român ….tot urmașul lui sunt indiferent cu sunt cu â din i sau din a .. și dacă îmi schimb numele …….sper că oamenii să înțeleagă sunt doar niște prostii aceste afirmații poate că sunt făcute să măsoare tipologia indivizilor care alcătuiesc societatea dacă mai dispare din naționalismul cultivat in perioada comunistă in care omul se mandrea și se simțea superior ca Hagi dădea goluri :)))))

  • contele maghiar Tibor Kálnoky, care l-a adus pe Charles in Transilvania si care se afla in permanenta cu el cand e aici, nu e deloc un prieten al romanilor, ci al Ungariei, si ascunde destule secrete in castelel lui.
   Esti doar un jeg infect, Error, si tot ce iese din tine e un rahat imputit, ca de obicei.

  • Ai creierii muci si retard sever, bea clor.

 2. Daca nici A.Nastase, mason grad 33, nu stie despre ce vorbeste atunci cine stie ?

  ,, Întrucât singurii semiți care au rămas în lume astăzi sunt poporul arab din Palestina și unii oameni din Africa de Nord, întrebarea de pus este: CINE, atunci, sunt aceștia, pe care îi numim Evrei?
  Pentru a înțelege adevărul despre evrei, care pretind legături ancestrale cu țara Palestinei, trebuie să luăm o mică lecție de istorie.
  100 î.Hr. RĂSPANDIREA KHAZARILOR
  Un trib asemănător războiului (format din triburile Hun, Uigur și Magyar) descendenți ai mongolilor și tătarilor asiatici își au originea în inima Asiei. Tribul a fost atât de beligerant și ostil încât au fost în cele din urmă alungați din Asia și împrăștiați printre cele 25 de națiuni pașnice și agricole din Europa de Est.
  Acest amestec de nomazi asiatici războinici care au devastat Europa în secolele IV-V, cunoscuți sub numele de khazari, aparținea unui grup de turci care au scris într-o scriere runică care își are originea în Mongolia. Având în vedere natura lor foarte ticăloasă și vulgară, nomazii asiatici, „oameni înfricoșători din Gog și Magog” au jefuit și au decimat totul în calea lor. În aceste 25 de națiuni agricole pașnice invadate, care ocupă aproximativ 1.000.000 de mile pătrate în Europa de Est, în Munții Caucaz (acum numiti Kazahstan, Georgia, Ucraina și alte nume) nomazii asiatici au decis să-și înființeze regatul de 800.000 de mile pătrate între Negru și Mările Caspice. Originea cuvântului CAUC-ASIAN își ia rădăcina aici. Contrar credinței populare, caucazienii și albii NU sunt aceiași oameni. Caucazienii, așa cum înseamnă numele, sunt asiaticii care s-au stabilit în Munții Caucaz, în timp ce omul „alb” se referă la liniile de sânge europene pure, albe, care nu au fost amestecate cu asiaticii (care mai târziu au devenit cunoscuți ca khazari, apoi yids (idiș), apoi Ashkenazi/Sefarzi și astăzi toți sunt numiți doar „evrei”, ceea ce este greșit și se referă la cei care practică iudaismul, nimic de-a face cu rasa acestor ticăloși și înșelatori nomazi asiatici).
  Ei au numit noul lor regat, Khazaria. Khazarii erau până atunci un amestec de huni, mongoli, turci și maghiari. Pentru a-și extinde regatul și puterea, khazarii au răpit, torturat, violat și forțat femeile europene să aibă copii asiatici, astfel, pe o perioadă de câteva secole, trecând la pielea albului european.
  Regatul a devenit rapid cea mai mare țară din toată Europa formând un regat de 10-20 de milioane de oameni. Khazarii au devenit atât de fiorosii și de puternici, încât atunci când alți monarhi doreau să meargă la război, regele Khazarian le împrumuta soldații săi. Ei au devenit rapid cunoscuți ca o rasă dementă de hoți, violatori, ucigași și bandiți de drumuri, care ar fi vânat călătorii, i-au furat, i-au ucis și apoi și-au asumat identitatea. Khazarii erau idolatri și adoratori falici care se închinau la mulți zei falși. Era religia lor așa cum a fost religia multor alți păgâni sau barbari (această formă de cult a continuat până în secolul al VIII-lea).
  „Povestea Imperiului Khazar, pe măsură ce iese încet din trecut, începe să arate ca cea mai crudă păcăleală pe care istoria a comis-o vreodată.”
  Arthur Koestler (istoric evreu maghiar, cândva comunist și sionist radical [membru de partid Jabotinsky]) (The Thirteenth Tribe, p. 17) „Acești evrei din Europa de Est nu sunt nici israeliți, nici „semiți”, ci sunt în schimb khazari, mongoli și oameni de origine hună!” Arthur Koestler (Al treisprezecelea trib)
  „… dovezile din antropologie concordă cu istoria în respingerea credinței populare într-o rasă evreiască descendentă din tribul biblic.”
  Arthur Koestler (Al treisprezecelea trib p. 180) „Originea și istoria khazarilor și a Regatului khazar sunt cu siguranță fapte istorice incontestabile. Aceste fapte stabilesc, de asemenea, dincolo de orice îndoială, originea și istoria așa-zișilor sau autoproclamații „evrei” din Europa de Est. Originea și istoria khazarilor și regatului khazar și relația lor cu originea și istoria timpurie a așa-numiților sau autoproclamații „evrei” din estul Europei a fost unul dintre secretele cel mai bine păstrate ale istoriei până când în ultimii ani a fost făcută o largă publicitate pentru cercetarea mea pe acest subiect.”
  Benjamin H Freedman (dezertor evreu) „Când au bani devin tirani. Și când sunt învinși, devin nemiloși. Sunt doar barbari. Sunt descendenții mongolilor asiatici și vor face orice pentru a-și îndeplini scopul.”
  „Așezările evreiești din Ucraina pot fi urmărite încă din secolul al VIII-lea. În perioada regatului khazar, evreii trăiau pe malurile râului Nipru și în estul și sudul Ucrainei și Crimeea.”

  jewishvirtuallibrary.com
  „Raport scurs: Israelul recunoaște evreii, de fapt, khazari; Plan secret pentru migrarea inversă în Ucraina. . . . se dezvăluie acum, Israelul își va retrage coloniștii din comunitățile dincolo de blocurile de așezări – și îi va reloca cel puțin temporar în Ucraina. Ucraina a făcut acest aranjament pe baza legăturilor istorice și în schimbul asistenței militare extrem de necesare împotriva Rusiei. Această întorsătură surprinzătoare a evenimentelor a avut o origine și mai surprinzătoare: genetica, un domeniu în care savanții israelieni au excelat de mult.” „Este bine cunoscut că, cândva în secolele al VIII-lea până la al IX-lea, khazarii, un popor turcesc războinic, s-au convertit la iudaism și au condus peste un domeniu vast în ceea ce a devenit sudul Rusiei și Ucraina. Ce s-a întâmplat cu ei după ce rușii au distrus acel imperiu în jurul secolului al XI-lea a fost un mister. Mulți au speculat că khazarii au devenit strămoșii evreilor ashkenazi… În 2012, cercetătorul israelian Eran Elhaik a publicat un studiu în care susținea că demonstrează că strămoșii khazari sunt cel mai mare element unic din bazinul genetic Ashkenazi… Israelul pare să fi aruncat în sfârșit prosopul. O echipă de oameni de știință de la principalele instituții de cercetare și muzee tocmai a emis un raport secret guvernului, recunoscând că evreii europeni sunt de fapt khazari. Un consilier. . . a explicat: „Ne-am gândit mai întâi că recunoașterea că suntem cu adevărat khazari a fost o modalitate de a ocoli insistențele lui Abbas că niciun evreu nu poate rămâne într-un stat palestinian. Dar când a refuzat să accepte asta, ne-a forțat să ne gândim la soluții mai creative. Invitația ucraineană pentru evrei de a se întoarce a fost o mană cerească.” Vorbind pe un fundal profund, o sursă bine plasată din cercurile de informații a spus:
  „Nu vorbim despre toți evreii ashkenazi care se întorc în Ucraina. Evident că nu este practic.
  Presa ca de obicei exagerează și senzaționalizează; de aceea avem nevoie de cenzură militară.
  Toți evreii care doresc să se întoarcă ar fi primiți înapoi fără condiție de cetățeni, cu atât mai mult dacă vor lua parte la infuzia promisă de asistență militară masivă israeliană, inclusiv trupe, echipamente și construirea de noi baze. Dacă transferul inițial funcționează, și alți coloniști din Cisiordania ar fi încurajați să se mute în Ucraina. După ce Ucraina, întărită de acest sprijin, va restabili controlul asupra întregului său teritoriu, actuala Republică Autonomă Crimeea avea să redevină un domeniu autonom evreiesc.
  Succesorul la scară mică al imperiului medieval Khazaria (cum era cunoscută odată și peninsula) avea să fie numit, în idiș, Chazerai. . . . „Ne-ar plăcea să ne gândim la asta ca la un fel de patrie departe de casă”, a adăugat sursa anonimă de informații. — Sau cel original, spuse el făcând cu ochiul….’’
  https://radiochristianity.com/the-history-of-the-khazars-part-one/

  • Ti-a luat foc capul si esti in delirul febrei prostiei

  • Spurcaciune bolnava „Mihai”, sobolane raios

 3. tratatul,trianon?
  -NU NE COSTA NIMIC
  hai sa nu-l recunoastem.

 4. Transilvania poate deveni un Protectortat englez, rupt de Romania, sub suzeranitatea Regelui Charles I.

  • Regele Charles I a fost executat prin decapitare in 1649.

 5. Adi dragă, nu mai spune prostii! Cum putea “bloca“ bietul Charlie parcul Dracula? Cu ce autoritate? Era adică mai tare decât tine și cu Iliescu?
  Și, apropo, nu voi ăștia din PSD ați pupat în fund monarhia, inclusiv pe răposata Betty și pe Charlie, și ați îmbogățit familia regală Hohenzollern cu toate proprietățile și averile care ar fi trebuit să rămână Republicii, așa cum e în Italia, Austria sau Grecia? Ține-ți botul și ascunde-te în gaura ta, pușcăriașule!

 6. Lobby-ul maghiar ar trebui sa fie un exemplu pentru guvernantii nostri. Dar pentru noi, Vadim Tudor, de ex. era extremist si naționalist, adică nu era bine. Orban doreste sa apere maghiarii din toata lumea. A fost foarte deranjat de ceea ce le face Zelenski maghiarilor, ba a mai si afirmat ca nu ar avea nici o problemă sa trimită o armată in Ucraina ca sa isi apere cetățenii. Noi, ce am făcut pentru românii din Ucraina? Ba inca am renunțat si la Deltă, ca sa nu ii supărăm pe americani si occidentali. Românii din diaspora ii folosim din 4 in 4 ani ca sa isi voteze tiranii ce ii ademenesc mieros. In plină pandemie i-am trimis sa culeagă sparanghelul nemților. Ne suprimăm interesul național in favoarea altora. Victor Orban, nu face asta. Ne place, nu ne place, dar el ne arată ce trebuie sa facă un lider pentru poporul său. Cat despre casa regala britanică, nu ma indoiesc ca nu ar fi asa cum se spune mai-sus. Cand ne-au sustinut pe noi străinii? Doar au profitat de noi. Avem vocație numai de slugă.

 7. ” se vînd mii de obiecte cu brandul
  Heil Hitler,
  dar toate fabricate în SUA ”

  (am mentinut virgula inaintea lui „dar”
  a se citi in cheie de bolta masonico-umoristica)

 8. Chiar daca unii ZOIARISTI ascund adevarul cenzurand ca orice Vandut Satanei, altii ,,gresesc” si il arata publicului, fara sa-i suspectez de buna-credinta ci de nesincronizare intre Vanduti.

  ,,Statele Unite au avut informaţii despre un plan ucrainean detaliat de a ataca gazoductul Nord Stream cu trei luni înainte ca acesta să fie sabotat, scrie marţi cotidianul The Washington Post, citând informaţii scurse în mediul online, anunță Agerpres.

  CIA a aflat în iunie 2022, prin intermediul unei agenţii de spionaj europene, că o echipă de şase persoane a forţelor de operaţiuni speciale ucrainene intenţiona să facă să explodeze conducta de gaz natural dintre Rusia şi Germania, scrie publicaţia americană, citată de Reuters.
  Raportul informativ european a fost distribuit pe platforma de chat Discord, se presupune că de către Jack Teixeira, membrul Gărzii Naţionale Aeriene care a fost inculpat recent în legătură cu scurgerea unor documente americane sensibile.
  The Washington Post afirmă că a obţinut o copie de la unul dintre prietenii online ai lui Teixeira
  Raportul informativ era bazat pe informaţii obţinute de la o persoană din Ucraina, menţionează cotidianul, adăugând că CIA a transmis acest raport Germaniei şi altor ţări europene în iunie 2022.
  Detaliile specifice includeau numărul de agenţi şi metodele de atac, potrivit Washington Post. Aceasta ar însemna că, timp de aproape un an, aliaţii occidentali au avut o bază pentru a suspecta Kievul pentru sabotajul în cauză. Cotidianul american mai scrie că oficiali din mai multe ţări au confirmat că raportul informativ postat pe platforma Discord reda cu acurateţe ceea ce serviciul european a transmis Agenţiei Centrale de Informaţii (CIA).
  The Washington Post mai adaugă că, la cererea unor oficiali guvernamentali, a fost de acord să nu divulge numele ţării europene şi nici unele aspecte ale planului suspect, invocând riscuri pentru surse şi operaţiuni.
  CIA nu a răspuns deocamdată solicitării de a comenta pe marginea subiectului, menţionează Reuters, care mai scrie că nu este în măsură să confirme informaţiile apărute în Washington Post.
  Washingtonul şi NATO au numit incidentul „un act de sabotaj”
  Mai multe explozii subacvatice au avariat în septembrie 2022 gazoductele Nord Stream 1 şi Nord Stream 2, recent construit, care legau Rusia de Germania pe sub Marea Baltică.
  Exploziile s-au produs în zonele economice exclusive ale Suediei şi Danemarcei. Ambele state au spus că exploziile au fost deliberate, dar încă nu au stabilit cine se face responsabil pentru ele. Suedia şi Danemarca, dar şi Germania, investighează incidentul.
  Washingtonul şi NATO au numit incidentul ‘un act de sabotaj’. Moscova a acuzat Occidentul. Niciuna dintre părţi nu a furnizat dovezi despre cine a comis atacurile.’’

  • zoaie murdara ? Ar cam fi cazul.

 9. Marș la produs, Poponel!

 10. Englejii sunt dupa interes, dupa bani, pragmatici.

  Ungaria are valoare de intrebuintare. Are economie, are industrie, are relatii, are politica externa, are opinii, are barbati de stat, are proiecte, are resursa demografica in tara, nu peste hotare, etc
  Romania este o colonie imputita de slugi infecte, fara valoare de intrebuintare, este Africa alba in Europa, aici s-a reinventat iobagia, serbia si feudalismul pro-european adica „nationalismul pro-occidental”, asa cum spune bulibasa alogen la „Patria a priori” in fata prostilor fara sa il intrebe nimeni in ce limba vorbeste si in ce secol se afla.

  Deci, Charles isi da curu dupa bozgori, nu dupa rumunculi.
  Rumunculii sclaveti suge la licurici, asa cum spunea fostul capitan al Coloniei.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998