CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Nastase Jr., pedepsit de tata dupa ce si-a desenat o zvastica pe mana

0 comentarii / 2150 vizualizări / 1 iunie 2010

Fiul fostului prim-ministru pesedist Adrian Nastase, aflat la studii in strainatate, si-a pictat pe mana o zvastica, pentru a fi recunoscut, la intrarea si la iesirea dintr-un club, de bodyguarzii care asigurau ordinea, “pozna” care a ajuns, totusi, in tara, la urechile tatalui sau. Nastase s-a facut foc si para la auzul boroboatei comise si dezvaluie, pe blog-ul propriu, ca i-a pregatit fiului Mihnea o pedeapsa de zile mari in vacanta de vara.

Mihnea Nastase, clubul si zvastica
“Am aflat zilele acestea ca fiul meu, Mihnea, a facut o boacana in strainatate. Nu stiu cati dintre voi au auzit, dar el a plecat sa invete, cu o bursa, in strainatate – bursa pentru care ii sunt extrem de recunoscator lui Dimitrie Sturdza -, chiar in perioada in care Mihnea incepea sa aiba neplaceri, cu copiii la scoala, in urma scandalurilor cu dosarele mele, din 2006. Aflat in afara tarii, si la o varsta teribilista, a participat la o petrecere. Acolo, mai multi pusti pictau, la intrarea in club, diverse semne pe maini, pentru a fi recunoscuti cei care ieseau si apoi reveneau. Printre acestea, si zvastici. Am fost revoltat sa aud lucrul asta, tocmai pentru ca stiu cat de dureroasa este aceasta tema. Nu cred ca varsta poate fi o scuza pentru un astfel de gest si, tocmai de aceea, am decis ca Mihnea sa afle intr-o forma foarte directa ca exista subiecte cu care nu se poate glumi”, explica Adrian Nastase.

Pedepsit cu “Elie Wiesel”
“In consecinta, la intoarcerea in tara, in vacanta, Mihnea va merge la un stagiu de internship la Institutul National pentru Studierea Holocaustului din Romania “Elie Wiesel”. E un loc in care poate participa la evenimente, poate citi, se poate informa despre cat de mare a fost tragedia prin care au trecut sute de mii de familii in urma Holocaustului. Pentru ca nu vorbim decat despre crimele comunismului, copiii nostri stiu prea putin despre crimele nazismului sau despre alte momente cumplite din istorie”, este de parere ex-premierul. (Razvan Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998