CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Nastase lanseaza siteul codulzambaccian.ro, cu ”facaturile regimului politienesc Basescu”

0 comentarii / 1398 vizualizări / 11 aprilie 2012

Ex-premierul pesedist Adrian Năstase a lansat site-ul www.codulzambaccian.ro, pentru a demonstra românilor că procesele „Trofeul Calităţii”, „Dosarul Zambaccian” şi „Mătuşa Tamara” sunt nişte făcături ale „sistemului poliţienesc Băsescu”.

„Sistemul poliţienesc al lui Traian Băsescu”
„Miturile pot fi distruse doar prin Adevar, oricât ar dura pana la cunoasterea acestuia. Pentru cunoasterea istoriei adevarate despre procesele „Trofeul Calitatii”, „Dosarul Zambaccian” si „Matusa Tamara”, va invit sa vizitati site-ul www.codulzambaccian.ro. Este efortul meu de a pune la dispozitia opiniei publice informatiile necenzurate privind lupta mea cu sistemul politienesc creat de Traian Basescu&Co. Aici veţi găsi adevărata poveste despre hărţuirea politică a lui Adrian Năstase, fost prim-ministru al României. Fapte uluitoare, cunoscute de puţini, ignorate de unii, dar complet necunoscute majorităţii oamenilor. Fapte care au creat un păienjeniş de proceduri judiciare fără sfârşit, în procese improvizate, şi informaţii false care au fost scurse spre public de către cei care abuzează de puterea cu care au fost investiţi de popor”, scrie Adrian Năstase.

„Invenţiile” DNA în cazul Trofeul Calităţii
Totodat, fostul premier operează un scurt istoric al dosarului Trofeul Calităţii: „Mai 2006, era în toi “Scandalului matusa Tamara” – de acuzatiile caruia Adrian Nastase avea sa fie achitat cinci ani mai târziu, de catre Înalta Curte de Casatie si Justitie, dupa ce a devenit clar ca întregul dosar fusese inventat de DNA. Mai 31, 2006, Cotidianul “Gândul” publica pe prima pagina un titlu senzationalist, iar in articol citeaza “surse judiciare” care ar fi afirmat ca Proiectul Trofeul calitatii în constructii, promovat de catre Inspectia de Stat în Constructii, din aprilie-mai 2004, ar fi fost folosit ca“metoda de colectat spaga pentru ridicarea casei lui Nastase”, din Strada Zambaccian, Bucuresti. 19 iunie 2006, Adrian Nastase a înaintat o plângere la Consiliul Superior al Magistraturii, în care arata ca nu fusese informat despre nici o investigatie judiciara deschisa împotriva lui; ca aflase despre aceasta din presa, care se presupunea ca avusese acces la “surse judiciare”; si cerea sa fie investigata aceasta campanie bine orchestrata si premeditata de dezinformare a publicului cu privire la actiunile sale, campanie condusa de “sursele judiciare” care scurgeau catre presa informatii false despre el, în mod deliberat.Plângerea nu a primit niciodata raspuns. Mai 2006-iunie 2008, Abia dupa ce a hranit sistematic presa cu o campanie de denigrare publica a lui Nastase, DNA a realizat ca acuzatiile pe care le inventase nu puteau fi sustinute în realitate, deoarece casa lui Nastase, din Strada Zambaccian, exista deja în 2004, atunci când se desfasura proiectul pentru Trofeul Calitatii în Constructii. Prin urmare, DNA a avut nevoie de înca doi ani ca sa inventeze o noua poveste, care sa o înlocuiasca pe prima …” (R.G.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998