CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9690 RON DOWN | 1 USD = 4.5823 RON DOWN | 1 GBP = 5.8022 RON DOWN

Nastase: ”Luati alegerile inapoi de la STS!”

5 comentarii / 4253 vizualizări / 8 august 2021

Alegerile din 2024 sunt pregătite de pe acum cu ajutorul unor grupări din serviciile de informații și a al unor consultanți străini, avertizează fostul premier Adrian Năstase pe blogul său. „Viitorul se construieste acum” mai spune el, solicitînd scoaterea STS din mecanismul alegerilor, care să revină la autoritatea electorală.

”Este evident ca in prezent s-a depasit epoca robotului telefonic cu mesaje negative si s-a ajuns la modalitati eficiente de utilizare a inteligentei artificiale, dupa cum s-a vazut la alegerile din SUA sau in desfasurarea referendumului pentru Brexit. Este clar ca, in acest moment, se pregatesc mecanisme mult mai „sofisticate” pentru desfasurarea alegerilor din Romania din 2024 – locale, parlamentare, europarlamentare si prezidentiale. Cu ajutorul unor „consultanti” straini sau a unor factiuni din serviciile de informatii romanesti.
In aceste conditii, cred ca ar fi normal ca mecanismul alegerilor sa fie luat inapoi de la STS – un serviciu de informatii – si trecut, asa cum e firesc, la Autoritatea Electorala Centrala.
„Viitorul se construieste acum.”” scrie fostul lider social-democrat. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

  1. Băi nea, ce să vezi? Ăla care le-a dat la STS este fix Veorica de la pesede. Așa că mai ușurel cu riformele că e plină ciuma roșie de secu

    • GOGULE, STAI PROST CU MEMORIA. DE BASE AI AUZIT.

  2. Daca serviciile secrete sunt preponderent formate din vanduti si tradatori de neam si tara ne ramane o solutie! Blestemul…nu ii dezleaga nici patriarhul…familiile lor se fac praf si ruina le este bogatia. Cine dracu i-a pus sa se faca „devotati” patriei si poporului? Si atunci de ce au vandut poporul si patria la taraba? Blestemati ticalosii sa sfarseasca ca Iuda. Tradarea are o singura plata…streangul!

  3. Cine sa faca asta? Ciuma galbena, puii de securisti, klaun, adica cei care au beneficiat din plin de binefacerile tabletei de la sts? In alta ordine de idei, toate serviciile de informatii ar trebui revizuite si mai ales puse la dieta, adica facute mai suple. Cred ca avem mai multi securisti decat populatie. De ce trebuie atat de multi? Ce treaba au?

  4. Sunt de acord. Demult, generalii astia au facut pactu cu dracu. Speranta cetateanului ca, acolo (SRI, SIE, etc )vegheaza cineva, sa nu ne fure careva caii, este iluzorie.Ce sunt si serviciile astea si cine sunt generalii care s au nimerit p acolo? Sa fim seriosi, pe vremea lui Ceausescu era biroul politic (activistii nationalisti) care i cravasau pe responsabilii astia cu securitatea statului. Acuma o ramas astia de capul lor, s o organizat si invocand probleme de securutate au facut bisericuta lor. Ei fac legea in parlament, ei isi impun oamenii in comisia care trebuie sa i verifice pe ei. Asa au descoperit, ca i mai bine sa nu i verifice nimeni si la adapostul acestui ascendent de forta, pe care l au dobandit insidios in timp, fac jocurile transnationale convenabile pentru ei. Afaceri, bani, putere la cel mai inalt nivel. Presedintii, premierii, parlamentarii, sunt purtati de ate invizibile pe care le trag in folosul lor personal. Analogic vorbind, este ca si n Japonia feudala, casta samurailor detinea de fapt puterea si facea legea. Imparatul era tinut, pe post de maimuta si era de fapt un pion in jocul care presupunea exercitarea puterii.
    Si iata ca umbra se asterne , din nou si lumea oamenilor e din nou in cumpana.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998