CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9675 RON DOWN | 1 USD = 4.6709 RON DOWN | 1 GBP = 5.7134 RON DOWN

Năstase: ”Pînă de curînd, NATO mergea spre Rusia; acum Rusia merge spre NATO!”

6 comentarii / 2590 vizualizări / 1 octombrie 2022

”Nu mai avem probleme să elaborăm propria noastră politică externă. Mergem disciplinați la ancora UE și NATO. Mesajele și declarațiile lui Puțin vor adînci însă clivajele intra-europene. Ungaria, Serbia, Italia, Polonia, probabil Germania își vor căuta propriile exituri din crizele actuale.

În mod paradoxal, pînă de curînd, NATO mergea spre Est, spre Rusia; acum Rusia merge spre Vest, spre NATO. Bufferul inițial dispare, iar linia de demarcație devine explozivă. Ar trebui să fim îngrijorați pentru că ne aflăm în zona de contact. S-ar putea ca, în final, Ucraina să fie sacrificată. Dar după alte criterii decît cele sugerate de profesorul Marga. Alte țări se vor uita, în continuare, la spectacol și vor fi preocupate să vîndă arme. Noi, deocamdată, stăm bine cu „postura” și cu ” reziliența” scrie fostul premier Adrian Năstase, pe blogul propriu. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

 1. ….. Oricum nu avem ce face cel mai bun exemplu este Antonescu …nu poți să faci nici ce zic aliații că după te vând și cum o dai iese prost …… spun asta pentru ca Execuția lui Antonescu a fost aprobată și acceptată de Americani …. dacă mai marii lumii hotărăsc să se bată in România nu avem ce face …….. așa le place lor să-si umfle mușchii ….

  • Este corectă raportarea ta la istorie. Având în vedere faptul că România nu va recupera prin război teritoriile românești de pe teritoriul Ucrainei, abținerea de la implicare este soluția ideală.

   • Ţii frică di o lecuţă di bataie, măi?

    • E fatarnic.

 2. ” S-ar putea ca, în final, Ucraina să fie sacrificată. ”
  -pe cale diplomatica lucrurile ar fi simple,se semneaza niste hartii….
  dupa cum apare Ucraina e sacrificata in stil kosher,
  mai o rugaciune(rezistati!),mai o taiertura,dupa cum i-au dicatat elitele vestice.

 3. Romania este la ancora UE si NATO asa cum ai lasat-o tu, bai faraone Bombonel.
  Romania este o colonie distrusa si vanduta de tine, de gasca ta si de securistii vostri.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998