CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9672 RON DOWN | 1 USD = 4.5844 RON DOWN | 1 GBP = 5.7927 RON UP

Năstase: PSD il impinge pe Ponta spre Cotroceni

0 comentarii / 1504 vizualizări / 24 noiembrie 2013

Președintele PSD, premierul Victor Ponta, nu vrea să candideze la alegerile prezidențiale, însă partidul îl împinge în această direcție de la bază, consideră fostul premier Adrian Năstase.

„Situația este paradoxală. După părerea mea, Victor Ponta nu vrea să candideze la alegerile prezidențiale. Pe de altă parte, partidul de la nivel de bază, cum am văzut și recent la Consiliul Național, partidul încearcă să-l împingă să devină candidat”, a afirmat Adrian Năstase sâmbătă seară la Antena 3, conform Agerpres. În același timp, el consideră că președintele PNL, Crin Antonescu, „se concentrează aproape exclusiv pe acest proiect al alegerilor prezidențiale, în timp ce partidul pare în continuare foarte interesat de participarea la guvernare, eventual alături de PSD mai departe”. „Deci, există această situație paradoxală — în care Victor Ponta nu vrea, dar partidul îl împinge, iar dincolo, Crin Antonescu vrea, iar partidul lui….”, a adăugat Năstase. De altfel, Adrian Năstase consideră că „USL se clatină și vorbește despre prezidențiale prea devreme, iar acest lucru este o greșeală de pe urma căreia Traian Băsescu profită”.

„Se face o imensă greșeală. USL, în loc să se concentreze pe guvernare, discută cu un an și ceva înainte despre alegerile prezidențiale. După părerea mea, prioritatea ar trebui să fie guvernarea. Apoi, se discută mult în USL de stânga și dreapta, și Traian Băsescu profită. Hârjoana aceasta mi se pare nepotrivită. Din punctul meu de vedere, trebuie evitate capcanele. (…) În timp ce ei se relaxează privind spre prezidențiale, mecanismul care l-a susținut pe Traian Băsescu se recompune”, a completat fostul premier.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998