CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9672 RON DOWN | 1 USD = 4.5844 RON DOWN | 1 GBP = 5.7927 RON UP

Năstase: ”Să facem ce fac americanii, nu ce spun ei”

14 comentarii / 2967 vizualizări / 21 august 2022

”China a devenit principalul competitor pentru SUA. E usor de inteles. Nu stim ce se va intampla in 2030 sau in 2050 dar in ultimii ani puteam sa folosim proiectele cu China pentru dezvoltarea Romaniei. Nu am reusit sa beneficiem de simpatia pe care „Partidul Comunist Chinez” a avut-o pentru Romania, inclusiv dupa vizita mea din 2003, la Beijing, in conditiile epidemiei SARS din China. Alte tari au realizat, in acesti ani, anumite proiecte, fiind in continuare membre ale NATO. Un exemplu este Ungaria. Dar si Croatia. Altele au deschis linii aeriene pana la Beijing. Am propus, ca premier, mai multe proiecte majore de infrastructura. Cred ca putem fi „mandri”, ca dupa 2005, toate au fost blocate. In timpul asta, realizam 10 km de autostrada pe an, asistam cum cad podurile, acceptam ca diverse ONG-uri sa ne invete ca daca latram ideologic n-o sa ne mai fie foame.

In concluzie, cred ca e important sa facem ce fac americanii si nu ce spun ei. Direct sau indirect. Si nu este vorba despre „propaganda chineza” ci despre interesele romanesti” scrie fostul premier Adrian Năstase, pe blogul propriu. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

14 Comentarii

 1. Are dreptate tradatorul securist imputit vanzator de tara si de neam, multimilionar el cu tot neamul lui de paduchi.

  • Nuuu? Mai ai destula?

  • Securistule nemernic cine ti-a dat ordin sa alegi acel indicativ?! Boilor, mai prosti ca voi la securitate nu exista

 2. Dar a avut slăbiciuni cel puţin spus. Dacă nu-l ierta pe Băsescu în 2002-2004, ci punea la greu artileria pe privatizările gen Flota, altfel se scria istoria.

  • Daca el si gruparile din spatele lui nu transformau Romania in Colonia, altfel se scria istoria. Si da, Basescu nu ar fi castigat daca oponentul lui nu era o ciuma bubonica gen Nastase. Acum si Basescu s-a dovedit a fi din aceeasi specie tradatoare, securista si slugarnica la straini.

   Puteau sa fie toti Viktor Orban, Kaczyński, dar au ales sa fie slugi tradatoare de neam si de tara la inaltele porti, sa faca „*** oral la licurici”
   Mai sub-om decat politicianul roman nu exista.

   • Acuzi general, la întâmplare.
    Nu guvernarea 2001-2004 e cea mai vânzătoare către străini.
    Ci cele din 1996-2000 şi cu începere din 2005

 3. De ce il promoveaza insistent tov. BT Iacob pe acest nemernic ?

  • si nu spune prostii, ca tine

 4. & Dacă sunteți de părere că românii au votat pentru aderarea la UE și pentru că, cei mai mulți dintre ei, au tras din suzetă în fragedă copilărie, ?

 5. Colonia nu are nici un interes propriu; singurul interes este ca slugile sa slugareasca cat mai bine stapanii, in detrimentul coloniei, bineinteles.

 6. nishte termopane
  ceva…..

 7. De ce il expuneti atit de mult pe acest CADAVRU POLITIC, Dle Iacob? Nu cred ca sunteti platit.

  • Ai o suta de capate, ca balaurul, sau „legiune” e in tine?

 8. Nu exista adunatura de sociopati criminali pe lume ca yankeii.
  Cum sa facem noi ce fac ei boule ?! Boritanie jegoasa ii vezi tu pe romani invadind aproape toate tarile lumii pentru a le jefui de resurse?
  Ii vezi tu pe romani obligind popoarele la razboaie fratricide sau schimbind conducerea lor prin lovituri de stat militare doar pentru a le supune mai usor ?
  Ii vezi tu pe romani jefuind toate tarile lumii prin emiterea de moneda fara acoperire ?
  Ii vezi tu pe romani impunind globalismul tiranic pentru ca o minoritate superbogata dar schizofrenica sa domine, ba chiar sa si extermine, majoritatea populatiei planetei considerata inutila ? Atunci ai merita sa mai stai la puscarie pina te albesti ca Michael Jackson.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998