CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Nastase vrea revolutie pe Internet

0 comentarii / 1443 vizualizări / 25 august 2011

Fostul premier Adrian Năstase speră că românii care îi citesc blogul vor demara o adevărată revoluție în online menită să schimbe situația politică din România și să apere ”democrația de pe Internet” de ”dictatura din offline”.

”Au trecut deja mai bine de patru ani de cand scriu pe blog si intamplarea a facut ca zilele trecute pe aceasta pagina sa fie depasit pragul de 4,5 milioane de accesari. O reusita care trebuie sarbatorita alaturi de voi, comunitatea fara de care niciun „scriitor de articole” pe Internet nu se poate considera un adevarat blogger (…)
In perspectiva, imi doresc de la online-ul romanesc si de la concetatenii nostri prezenti aici (peste 7 milioane dintre utilizatorii de Internet romani!) un singur lucru: sa adere in jurul unor idealuri comune si, de aici, sa porneasca o miscare de schimbare a situatiei de fata. Pentru ca, altfel, democratia de pe Internet va fi subjugata dicaturii din offline. Sa ia atitudine pentru ca, in opinia mea, Internetul are in prezent forta de a propune si produce schimbari majore si dincolo de monitor si taste, care pot ajunge pana la stampila de vot”, scrie Adrian Năstase, pe blog. (R.G.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998