CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Nastrusnica poveste a ceasului lui Traian

0 comentarii / 1512 vizualizări / 25 ianuarie 2011

După ce a cîștigat două campanii prezidențiale și două la primărie fără să fi făcut mai nimic decît scandal, Traian Băsescu și-a convins pînă și dușmanii cei mai înverșunați că are stofă de mare actor, capabil să păcălească electoratul în stil mare. Unii apropiați au aflat de asta, însă, ceva mai devreme, cu prilejul unei întîmplări mai mult decît nostime, pe care v-o relatăm din surse martore la eveniment.

Mai precis, acum vreo opt ani, pe vremea cînd Băsescu era doar primar la primul mandat și se confrunta cu o agresivă izolare mediatică, coordonată de PSD, consilierii săi de imagine i-au propus participarea la o acțiune bine mediatizată. Mai precis, Băsescu a acceptat invitația la o licitație caritabilă în favoarea copiilor necăjiți, organizată de Fundația Smile Romania Appeal, condusă de Petruța Dyer, actuala iubită a lui Andrei Gheorghe și director al Medrom Medical Systems. În cadrul licitației, la care a fost prezent și Sorin Oprescu – tot un ostracizat al PSD, pe atunci -, diverse personalități erau invitate să doneze obiecte pe care alți participanți să le achiziționeze, iar banii să fie donați copiilor.

Cînd a venit rîndul lui Traian, acesta a luat microfonul, și-a scos ceasul de la mînă și a anunțat că îl donează, neuitînd să adauge că obiectul, dincolo de valoarea sa de 4-5000 de dolari, are o inestimabilă valoare sentimentală, i-a fost alături în momente importante ale vieții, e încărcat de amintiri bla-bla-bla. Mai-mai ca cei din sală să izbucnească în lacrimi auzind ce mult înseamnă ceasul în cauză pentru primarul general. Finalmente, un Băsescu profund emoționat a predat ceasul organizatorilor, iar un filtantrop l-a cumpărat imediat cu o sumă apropiată de cea vehiculată de fostul proprietar, în aplauzele asistenței.

După eveniment, pe drumul spre Modrogan, consilierii democrați ai lui Traian l-au întrebat, mișcați, cum s-a îndurat, totuși să renunțe la asemenea valoare. Răspunsul a venit cu un hohot gros: ”Hă-hă-hă, care valoare, bă, era un știft, dă-l dracu, i-am fraierit!”.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998