CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

”Nazista” de la Cotroceni si revolutia sexuala

1 comentariu / 4105 vizualizări / 18 iulie 2018

În 2011, un studiu realizat de consilierul prezidențial Sebastian Lăzăroiu făcea furori, acesta susținînd că, în 2019, România va fi scena unei veritabile revoluții sexuale, pentru că vor exista mult mai mulți bărbați tineri decît femei, iar asta va conduce la creșterea agresivității pe fondul frustrărilor sexuale.

”Un milion de tineri îşi vor căuta perechea, iar aproximativ 160.000 de bărbaţi vor rămâne necăsătoriţi. În asemenea perioade de dezechilibru, cercetătorii arată că există riscul de avea revoluţii (chiar de catifea) sau creşteri ale agresivităţii (războaie). Dacă în 1989 aveam două partenere la un bărbat şi s-a ajuns la o revoluţie politică, în 2019 vom avea 1,3 parteneri la fiecare parteneră, iar efectele nu sunt încă foarte uşor de anticipat”, afirma Lăzăroiu, în studiul publicat de Q Magazine.
Tot el mai susținea că o situaţie similară s-a petrecut şi la Cairo, unde revoluţia l-a măturat pe Hosni Mubarak: „Multe dintre ţările arabe în care au izbucnit revoltele de stradă din ultima perioadă s-au confruntat cu fenomenul aglomeraţiei de mirese. Tineri întrebaţi pe străzile din Cairo de ce au ieşit în stradă invocau repetat ca motiv imposibilitatea de a-şi întemeia o familie din cauza sărăciei. Din cauza polarizării sociale şi a regulilor specifice societăţilor tradiţionaliste (legate de zestre şi statut social la căsătorie), tinerii bărbaţi din Egipt s-au confruntat cu oportunităţi maritale mai mari (pentru că erau mai multe potenţiale partenere), în condiţiile unor constrângeri materiale serioase, ceea ce nu poate duce decât la frustrare şi, implicit, la protest”.

În România, Lăzăroiu a fost luat mai degrabă în rîs.

Iată, însă, că patru ani mai tîrziu, o reputată ziaristă austriacă, specializată în Orientul Mijlociu, avea să susțină la televiziunea publică din țara sa același lucru, anume că criza refugiaților din Orient e cauzată de faptul că 80% dintre solicitanții de azil sunt tineri între 20-30 de ani, controlați de proprii hormoni și care nu au posibilitatea de a-și lua o soție din cauza lipsei slujbelor ori a locuințelor și care, în consecință, nu se pot considera bărbați în sensul tradițional al cuvîntului.
Pozițiile ei au suscitat controverse încă mai mari decît cele ale lui Lăzăroiu, doar consecințele au fost altele. Primul a căzut în uitare, a doua a început să urce vertiginos, în prezent fiind ministrul de Externe al Austriei.

E vorba, da, de Karin Kneissl, cea primită azi, la Cotroceni, de către președintele Klaus Iohannis.

Un personaj de-a dreptul fabulos în felul ei, Kneissl s-a confruntat incluziv cu acuzații de vederi naziste, mai ales după o declarație care i-a făcut pe unii să considere că a pus semnul egal între sionism și nazism și care a zguduit zdravăn administrația israeliană.
Cea care, oricum, la fel ca și minoritatea evreiască din Austria, nu colaborează cu Partidul Libertății, aliat cu partidul cancelarului Kurz, considerat de mulți drept neo-nazist și care a propus-o ministru pe Kneissl. Care se află, și ea, pusă la index de cabinetul Netanyahu, în sensul refuzului oricărei colaborări. Deși Kneissl vorbește cursiv ebraica.

Ministresa, mai trebuie spus, nu concepe ambasadă austriacă la Ierusalim și cere cu tărie împărțirea teritoriului între Israel și Palestina, ca unică soluție pentru zona respectivă.
Una peste alta, am spune că Kneissl e un politician pe gustul președintelui Iohannis și nu doar pentru că amîndoi au germana drept limbă maternă.
Iar decizia CCR de azi, care îngroapă fondul suveran de investiții, inspirat PSD de către israelieni, ar putea fi o veste excelentă pentru amîndoi, între două discuții despre gazele OMV din Marea Neagră. (Bogdan Tiberiu IACOB)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Marturisesc ca am ratat in anul 2011 studiul realizat de catre numitul domn Lazaroiu (probabil fiind mult prea ignorant in raport cu revista Q Magazine, aleasa de un consilier prezidential pentru a publica un „studiu”!!!) insa ma bucur sincer ca astazi am putut afla atat despre faptul ca acest domn a fost capabil sa intocmeasca un studiu (indiferent pe ce tema) si, totodata, sunt fascinat de lumea in care traieste numitul Sebastian Lazaroiu!

    Sa justifici o (aproape) banala, dar tragica, lovitura de stat petrecuta in ’89 cu larga participare straina in Romania prin dezechilibrul numeric dintre femeile si barbatii care traiau la acel moment in aceasta tara, inseamna ca ai un sistem de gandire extrem de solid, care nu lasa loc nici unor dubii, si care te apropie foarte mult de celebrul Lorin Fortuna care sustinea ca: „lumea este alcătuită din mai multe civilizații virtuale: șerpiliană modificată, viperiană, balauriană, dragoniană, peștiliană, delfiniană, acvilaină, grifoniană, goriliană”, Fortuna insusia declarand ca aparține civilizației Goriliene (!!!). Adica, mai pe direct spus, este clar de neuropsihiatrie.

    In contextul mentionat anterior, ingrijorarile dlui Lazaroiu pt. anul 2019 cand fiecare femeie romanca va trebui sa suporte 1,3 barbati (!), par pe deplin justificate, astfel incat sa luam aminte la rapida apropiere a revolutiei feminine din Romania!

    La fel de uimitoare este si explicatia clara si precisa oferita de acelasi distins consilier prezidential evenimentelor din Egipt: din cauza saraciei, tinerii egipteni, desi aveau suficiente femei de unde sa-si aleaga (ba chiar mai mult de una, intrucat acestea erau in exces!), i-au luat nervii intr-un asemenea hal pe „constrangerile materiale serioase” incat n-au mai rezistat si au facut o revolutie! Cat de clara si de simpla este lumea lui Lazaroiu! Cetateni, realizati ca acest domn a fost platit un numar de ani din banii nostri, munciti de noi, atat ca ministru al muncii (!) in guvernul Boc 2, cat si in functia de consilier prezidential la Departamentul de Planificare si Analiza Politica de la Cotroceni???

    Iar sa vii sa cautionezi nebunia (chiar nedovedita) a unui ins, care crede ca romanii au iesit in strada in 1989 frustrati de ideea ca fiecare barbat trebuia sa suporte doua femei (!), cu ‘dovada’ ca o cetateanca din Austria, ziarista de felul ei, a sustinut cam aceleasi teorii si, iata, a ajuns ministru de externe in guvernul actual din Austria, este totusi cam prea mult. Sincer, nu am idee cam cat de „fabuloasa” este aceasta cetateanca, insa existenta ei, a dlui Lazaroiu si a altora de acelasi fel, cred ca da sperante mari pe termen lung industriei pharma… Iar asta, indiferent de opiniile cetatencei referitoare la conflictul arabo-israelian.

    Ce merita, intr-adevar, comentat este tipica duplicitate romaneasca, cea care secatuieste aceasta tara sub privirile bovine si ingaduitoare ale noastre, propriul sau popor: marlania tipica romaneasca, manifestata in intreaga ei splendoare, a consemnat o victorie PSD-ista mult trimbitata saptamana trecuta (bai, popor, iata, noi, PSD-ul, am luat act de neglijenta Senatului [ca si cand Senatul nu ar fi avut aceeasi majoritate PSD- ALDE !!!] la legea accizelor off-shore si am indreptat-o noi degraba in Camera Deputatilor, unde i-am ars noi pe straini in beneficiul vostru, al poporului care ne votati voi pe noi, asa ca sa tineti minte ce patrioti am fost), victorie umpluta de mucii dizgartiosi ai unor lichele ordinare de ultima speta care, de frica Occidentului dar si dintr-un calcul meschin, au inceput la nici o saptamana sa aibe ‘intalniri’ private cu diversi ministri, ambasadori, etc. ai Occidentului care s-au vazut nevoiti sa linga clante la Parlament si la Cotroceni.

    Aceasta este ADEVARATA fata a politicii romanesti. Este o alba-neagra ordinara, de Piata Obor, practicata la ore de maxima audienta, prin debile incercari de a ‘vinde’, unui popor slab informat si dezinteresat de forta sa reala, povesti de „succesuri politice” reparate apoi pe din dos fata de cancelariile occidentale, silite sa invete jocurile de cac*t ale unor neica nimeni facuti ‘mari oameni de stat’ prin votul popular.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998