CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ne ia de prosti? Dupa doua zile, Crin descopera ca a fost ”dezinformat”

0 comentarii / 1476 vizualizări / 12 decembrie 2013

Președintele PNL, Crin Antonescu, a anunțat astăzi, la două zile după ”marțea neagră”, că a fost ”informat incomplet” în legătură cu legile de modificare a Codului Penal și că acestea ar fi fost adoptate fără acordul său.

Drept pentru care, liderul PNL afirmă că va cere rediscutarea legilor în cauză, în deplin acord că modificările sunt nedemocratice, prilej cu care partidul său va vota împotriva schimbărilor respective, înfierate de media, de șeful statului și de organismele internaționale.
Antonescu nu a explicat cum se face că nu știa din timp de respectivele intenții de modificare, plasate strict în cîrca PSD, deși cu o zi înainte avusese o întîlnire la parlament cu Ponta, iar în noaptea de luni spre marți, în comisia Juridică au fost și parlamentari liberali care au dezbătut modificările votate ulterior de plen.
În aceste condiții, cine a dezinformat? Ponta? Valeriu Zgonea? Parlamentarii liberali? Și cum a fost posibil să dureze 48 de ore pînă cînd mai-marele PNL a descoperit că fusese tras pe sfoară?
Băgat în corzi de jurnaliști în conferința de presă, Antonescu nu a putut indica vinovații, menționînd doar că situația ”urmează să fie analizată”. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998