CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Neamtu bate iar campii – ”Romania seamana cu Franta sub ocupatie nazista!”

0 comentarii / 1697 vizualizări / 12 decembrie 2012

După ce a primit o papară soră cu moartea la alegeri, Mihail Neamțu e de părere că, sub guvernarea USL, România seamănă cu Franța sub ocupație nazistă.

”Se naște sub ochii noștri o Românie Second-Hand, cu oameni îmbrăcați de la second-hand, conduși de politicieni second-hand.
Patria noastră seamană tot mai mult cu Franța sub ocupație străină (în timpul celui de-al doilea război mondial). Sub presiunea propagandei și a urii televiziunilor s-a produs inversarea criteriilor de judecată.
În timpul guvernării USL, România a renunțat la ambiția oricărei conduite morale, dar și la perspectiva dezvoltării și a creșterii economice. Nu mai vorbește nimeni despre prosperitate. Sărăcia e un blestem cu care ne-am resemnat. Stagnăm ca un tren ruginit în gară. Suntem victime și colaboratori ai călăilor, în același timp. Am votat un Parlament plin de penali, beizadele și oligofreni. Sistemul educațional se prăbușește. Copiii aleg contra-modele. Familiile se destramă. Eliberăm hârtii pro forma care ne ajută să trăim o viață în minciună și non-valoare. Zero investiții. Delapidări și evaziune la greu. Mediu investițional neprielnic capitalului străin. Criza lichidităților. Blocajul inițiativei. Toate, niște evidențe ale degradării României”, scrie Neamțu, pe Facebook. (R.G.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998