CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Neamtu: ”Guvernul USL sa nu se rasteasca la Angela Merkel!”

0 comentarii / 1555 vizualizări / 19 noiembrie 2012

Fiindcă nici măcar nu-i capabil să propună Parlamentului un buget național, Guvernul Ponta nu are dreptul moral să se răstească la Angela Merkel, pe tema bugetului european 2014-2020, afirmă șeful Noii Republici, Mihail Neamțu, care e de părere că ministrul de Externe, Titus Corlățean, ar putea să se refugieze prin pădurile din Covasna, în loc să fluture sperietoarea dreptului de veto.

Titus Corlatean sa se ascunda in padurile din Covasna

”Avem noi, astăzi, politică externă? Avem o prognoză pentru bugetul din 2013? Nu. Guvernul face doar campanie electorală şi produce, pe bandă rulantă, declaraţii iresponsabile la adresa Europei. După ce a fost refuzat de ministrul francez de Externe, fiind dat jos din avion într-un mod umilitor, după ce i s-au refuzat 15 minute la Casa Albă (ca indezirabil), dl Titus Corlăţan ventilează sperietoarea dreptului de veto. România nu este în situaţia de-a şantaja Uniunea European
ă. Un repetent nu poate sfida un olimpic. Guvernul Ponta, incapabil să propună Parlamentului un buget naţional până la 15 octombrie (aşa cum cere Legea), nu are dreptul moral să se răstească la Angela Merkel pe tema bugetului european 2014-2020. Au neglijat temele europene o vară întreagă, transpirând alături de Oprişan sau Dragnea în furtul de voturi la Referendum. Acum vor să dea lecţii la Bruxelles.
În ceea ce-l priveşte pe dl Corlăţan, probabil că domniei sale nu-i mai rămâne decât să se refugieze în pădurile din Covasna. Ar putea supraveghea acolo înmormântările secuilor, ca nu cumva să fie îngropat în pământul ţării vreun iredentist”, scrie Mihail Neamțu, pe Facebook. (R.G.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998