CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9702 RON DOWN | 1 USD = 4.5369 RON DOWN | 1 GBP = 5.7250 RON DOWN

Nebunie planetară: partidul antisemit al lui Le Pen face scut în apărarea evreilor

14 comentarii / 2429 vizualizări / 22 octombrie 2023

Partidul antisemit Adunarea Națională al Marinei Le Pen o dă la întors și vede acum o oportunitate electorală importantă în promisiunea de a proteja comunitatea evreiască a țării. Poziționarea extremei stîngi din Franța, care refuză să considere Hamas organizație teroristă, a șocat evreii francezi, în contextul în care aceștia se confruntă cu o creștere a acțiunilor antisemite, de la amenințări cu moartea la grafitti pe magazinele evreiești, scrie Politico.

Și acest lucru îi oferă o oportunitate lui Le Pen. Ea poate să adopte o agendă anti-islamistă clară, în timp ce extrema stângă depinde în mare măsură de sprijinul din comunitățile de imigranți și musulmani, unde o apărare fermă a Israelului ar da rău. Sprijinirea evreilor din Franța împotriva antisemitismului este probabil mai puțin o tentativă de a obține voturi din cea de-a treia cea mai mare comunitate evreiască din lume decât un alt pas important al lui Le Pen de a încerca să normalizeze partidul și să se distanțeze de trecutul său toxic.

„Se întâmplă ce e mai rău, vedem pogromuri pe teritoriul israelian, provocate de o grupare teroristă cu o bestialitate de nedescris… Israelul trebuie să aibă permisiunea de a eradica Hamas”, a spus Le Pen în zilele de după atacurile care au făcut mai mult de 1.400 de victime israeliene.

Președintele Reuniunii Naționale, Jordan Bardella, a fost la fel de hotărât. „Adunarea Națională este pentru mulți evrei francezi un scut în fața ideologiei islamiste”, a spus el.
În contrast, partidul de stânga Franța Nepregătită a reacționat ambiguu la atacuri, în unele cazuri numind Hamas „o mișcare de rezistență” sau sugerând că Israelul este vinovat pentru atacuri.

Acest lucru reprezintă o realiniere semnificativă. Adunarea Națională a fost mult timp asociată cu antisemitismul, mai ales fondatorul partidului, Jean-Marie Le Pen, care a devenit notoriu pentru glumele antisemite și pentru afirmarea că Holocaustul a fost un detaliu istoric. Cu toate acestea, fiica sa, Marine, a făcut eforturi susținute pentru a schimba această imagine, excludându-l pe tatăl ei din partid în 2015 și rebranduind Adunarea Națională.
Potrivit lui Jean-Yves Camus, specialist în politica de extremă dreapta și radicalizare, susținerea puternică a Israelului este văzută ca o nouă încercare de a normaliza imaginea Reuniunii Naționale. Se pare că Marine Le Pen înțelege că antisemitismul tatălui său a marginalizat partidul în cadrul dreptei franceze, făcându-i dificilă obținerea puterii în Franța. (Traducere și adaptare B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

14 Comentarii

 1. Niște jalnice paiațe…

  • le pen are nevoie de voturile evreimii? =))
   cati evrei sunt in franta? :))))

 2. La anul pe timpul ăsta, Bibi și Likud vor fi amintire. Simion s-a grăbit să pupe inelul sultanului muribund.

  • Iar la anul pe timpul ăsta, o să tot ugi tot la flegme cu muci

 3. FN/RN nu e antisemit.

 4. o confunda cu tac-su,
  cu venerabilul
  Jean-Marie Le Pen este un politician francez de extremă dreaptă. Este fondatorul Frontului Național. A condus partidul timp de 39 de ani, începând cu anul 1972 și până la 16 ianuarie 2011, când a cedat funcția fiicei sale Marine Le Pen. (acum ei sint la cutzite)\
  În septembrie 1987, Le Pen a scandalizat opinia publică în momentul în care a spus despre camerele de gazare că „au reprezentat un detaliu în istoria celui de-al doilea război mondial”. În urma acestei afirmații a fost acuzat de minimalizarea și negarea Holocaustului, acuzație ce s-a repetat în anii următori.

  • Jean-Marie Le Pen avea perfecta dreptate cu asa-zisele camere de gazare si cu MINCIUNA holocaustului, dar asta nu insemna ca daca a spus adevarul era antisemit.
   Antisemiti sunt khazarii paduchiosi care ii omoara pe evrei, pe palestinieni, etc, vorbitori a aceleiasi limbi, conform DEX:,,SEMÍT, -Ă, semiți, -te, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. Persoană care face parte din grupul de popoare, apropiate între ele prin limbă și prin aspect fizic, din sud-vestul Asiei, nordul și estul Africii, căruia îi aparțin astăzi arabii, sirienii, evreii etc. 2. Adj. Care aparține semiților (1), privitor la semiți; semitic. – Din fr. sémite. (Sursa: DEX ’98 ) ”.
   La Auschwitz ,,au fost gazati si arsi 6 milioane de evrei”, este afirmatia khazarilor paduchiosi.
   1.Auschwitz a fost o tabara de recreiere pentru ca paduchiosii sa nu moara aiurea in razboi, si sa aiba sionistii cu cine popula noul stat Israel care era programat sa apara dupa razboi, conform programarii celor trei razboaie mondiale facuta de Cabala inainte de 1871 ;
   2. S-a spus ca cele doua lagare erau de munca si de exterminare, dar unde sa munceasca pentru ca nu existau cariere de piatra, paduri, etc, asa cum existau in apropierea adevaratelor lagare de exterminare ale paduchiosului Stalin ;
   3. Ce cauta o piscina intr-un lagar de exterminare ?
   4. Intr-un crematoriu modern cu gaz, care ajunge la temperatura de 1000 de grade Celsius, un corp uman care este format 70 % din APA, arede in minim 60 minute si maxim 90 minute. Se spune ca toti erau piele si os, asta inseamna ca au ars in minim o ora fiecare. Sase milioane de paduchiosi inmultiti cu o ora = 6 milioane de ore, si paduri intregi taiate ca sa le arda corpurile. Sase milioane ore / 24 ore = 250 mii de zile de foc continu, dar se adauga si timpul pentru a scoate cenusa si osemintele care nu ard, plus creierul nears. Asadar, 250 mii zile / 365 zile = 684, 9315 ani. Din imaginile de pe net am reusit sa identific maxim 10 incineratoare, multe dintre ele fiind construite dupa terminarea razboiului ca sa fie mai veridica MINCIUNA. Daca ardeau cate 10 paduchiosi odata, pentru ca intr-un incinerator nu putea intra mai mult de un cadavru, si daca ar fi pus doua cadavre timpul de ardere s-ar fi dublat, rezulta ca cei 685 de ani/ 10 = 68 de ani de ardere in continu : 1941 + 68 ani = 2009. Acum suntem in 2023 si stim cu totii ca la Auscwitz nu mai ardeau paduchiosi in anul 2009. Poate stiu paduchiosii altceva…
   5. Sunt cateva elemente care nu ard : cocisul, creierul si inca ceva dar nu-mi amintesc.Toate acestea trebuiau scoase din cuptor si macinate si/sau ingropate. Unde este groapa comuna unde au fost ingropate aceste ramasite ale celor 6 milioane de paduchiosi ,,arsi’’ ?
   6. Prin muzeele ,,holocaustului’’ din toata lumea, existau bucati de sapun despre care se spunea ca era facut din evreii de la Auschwitz. Daca toti erau piele si os din ce s-a facut sapunul care contine grasime animala si soda caustica ?
   Cand a inceput sa fie cautat sapunul pentru a i se face analize, fiindca grasimea animala difera de grasimea de paduchios, atunci bucatile de sapun au disparut sa nu poata fi analizate.
   7. MINCIUNA paduchiosilor s-a spalat cu acel sapun de la Auscwitz si ADEVARUL a iesit la suprafata !

   • Asadar, 365 de piste / 250 mii de pule = ZOAIE de cretin

 5. sunt mulți și bine poziționați, iar la fundurile lor e coadă de politicieni puși pe căpătuială și dornici de a le peria, inclusiv ăștia așa-zis naționaliști ca Le Pen și Simeon gură de AUR. Asta în primul rând.

  În al doilea rând ce-i așa de mare surpriza că spurcăciunile fasciste de extremă dreaptă susțin genocidul? Așa au făcut întotdeauna.

  • tu esti agentul Prostiei?

 6. La Penis nu a pacalit pe nimeni care este treaz, ca este antisemita, ba chiar s-a vazut clar ca este din Opozitia Controlata de Cabala khazara, asa ca nu este nicio surpriza noua sa directive.
  Sa ne amintim de 2015 cand mafia khazara a pus o bomba in redactia paduchiosilor lor care facusera o caricatura cu drogatul Mahomed, cu intentia de a aprinde un scandal asemeni ,,atacului Hamas”.
  Atunci toti prostii au sarit din baie si se declarau solidari cu paduchiosii, fara sa inteleaga ca de fapt era mana khazarilor paduchiosi si nicidecum un raspuns al arabilor.
  Pe strazile din Franta si ulterior din Satania Anglia, au inceput sa fie omorati pietonii de catre asa-zisii teroristi arabi, care in realitate erau niste gunoaie controlate de mafia khazara pentru a perpetua teroarea ca sa mentina calda ciorba ,,razbunarii arabilor” pana sa inceapa in 2020 marea pandemogolanie. Atacatorii controlati de MK erau lichidati pe loc, desi multi dintre ei erau imobilizati de trecatori, pentru ca sa nu spuna cine i-a trimis pe teren in cazul cand s-ar fiu trezit din sevraj.
  Situatia actuala este trasa la indigo ca metoda, folosind alte mijloace.
  Atunci Bibi cel original a venit in Franta plina de paduchiosi, si impreuna cu fiica lui Hitler, Angela Merkiller si cu alte zoi khazare, au facut ,,front comun” impotriva terorismului arab, care in realitate era si este terorism khazar.
  Bibi satanistul original, a facut apel catre tinerii khazari din Franta sa mearga in Israel pentru ca in Franta erau in mare pericol. Fraierii au pus botul si au fugit in kibutz fara sa intuiasca ce va urma – pandemogolania si vaccinul ucigash. In kibutz au murit multi dintre cei fugiti din Franta, dar nu indeajuns pentru mafia khazara. Mafia crede ca omenirea mai crede minciunile paduchiosilor care ataca pervers si apoi tipa ca sunt victime. Ulciorul nu merge de multe ori la apa, asa ca a treia oara, in acest razboi biologic, LI S-A INFUNDAT !
  Cu toata cenzura lor, ADEVARUL se afla pentru ca mafia khazara se incurca in propriile minciuni, si fara sa vrea se afla ce trebuie aflat.
  Acest al treilea razboi mondial biologic care s-a incheiat a fost foarte costisitor pentru Cabala si total pagubos fiindca internetul pe care au mizat paduchiosii nazisti, le-a jucat feste – i-a ajutat si pe cei cere paduchiosii nazisti ii voiau morti.
  In scurt timp si nazista khazara din Italia isi va da arama pe fata, si se va vedea ca a castigat alegerile pe minciuna. Drodia va iesi la suprafata pentru ca oamenii sa inteleaga ce vremuri traiesc si sa se trezeasca.
  Pana pe 17 noiembrie cand SUA Company Rockefeller va intra in faliment nu mai este mult, si atunci vor cadea intreg Dominoul Satanist. Stati aproape ca nici nu stiti ce pierdeti !

 7. „France Insoumise” = „Franta nesupusa”

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998