CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Nelu Tataru – in campanie electorala: mai vrea ministru o tura

4 comentarii / 1979 vizualizări / 6 iulie 2020

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, lasă tot mai mult în plan doi medicul în favoarea politicianului, semn că e pregătit de roluri importante în alegerile care urmează.

Ce proiecte are ministrul responsabil cu combaterea pandemiei?

”Sper ca în urma votului populaţiei să putem ajunge la pârghiile Parlamentului şi ale adminis­traţiilor locale, ca să gestionăm atât managementul local, cât şi legislaţia ciuntită de interese în ultima vreme” spune el, într-un interviu acordat publicației Formula As. Informația că are în proiect elaborarea unei noi legi a sănătății, în termen de 10 luni după alegeri, trimite clar cu gîndul că Nelu Tătaru e pregătit să rămînă ministru și într-o viitoare guvernare: ”Am stabilit un termen de 10 luni pentru o analiză complexă a întregului sistem sanitar românesc, ca să putem prezenta apoi o pro­pu­nere legislativă ca­re să însemne în­tr-adevăr o re­for­mă în sănă­tate” mai spune fostul senator PNL, care a ratat în 2016 un nou mandat de parlamentar. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. I-a placut moldovlahului viata urcat in copac. Nu e ca chirurg la Husi, este?

    • Are și Tătaru dreptate. Este evident pentru oricine că guvernarea la panaramă a maifie securiste PDL conduce la prăbușirea în sondaje a PSD-ului. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

      • Asa e! Pnl 75%! UDMR se desființează! PSD se desființează! Atat!

  2. dupa umila mea parere, cred ca dl. Tataru trebuie apreciat, intr-adevar, pentru sinceritatea uluitoare pe care o manifesta in general, iar in speta de fata pentru modul candid in care recunoaste cu deplina sinceritate scopul pe care-l urmareste (alaturi de colegii lui de ‘mafie’, desigur), respectiv: „…să putem ajunge la pârghiile Parlamentului şi ale adminis­traţiilor locale…”!!!

    deci nu bunastarea poporului caruia dl. Tataru-i cerseste votul ar fi scopul (sau motivul) pentru care si-ar dori un mandat complet de parlamentar, ci doar interesul bolsevic de „control total” („Parlament si administratiile locale”) care i-a oferit accesul la ‘mierea’ bugetului cheltuit dupa bunul plac…

    atentie, insa, domnule Tataru, caci in Romania, in functie de directia din care sufla vantul, multi politicieni si oameni de asa-zise „afaceri” s-au trezit condamnati la pedepse grele pentru fapte mult mai mici si mai neinsemnate decat modul in care actualul guvern a ‘fituit’ cateva zeci de miliarde de lei…

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998