CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Nervii nemtesti explodeaza in parlament: ”Rusine ticalosilor care ne fac nazisti”

4 comentarii / 3756 vizualizări / 2 martie 2017

Deputatul etnicilor germani, Ovidiu Ganț (FDGR) a fost scos din sărite de scandalul bunurilor preluate de la Grupul Etnic German și amenință cu procese de calomnie. Într-o declarație politică în parlament, el i-a etichetat drept ticăloși pe cei care acuză FDGR de rădăcini naziste.

”F.D.G.R. se consideră succesorul patrimonial al asociaţiilor minorităţii germane, ale căror proprietăţi au fost preluate în mod discreţionar de Grupul Etnic German, înfiinţat prin decret-lege de Guvernul Antonescu, la 21 noiembrie 1940, şi, respectiv, al proprietăţilor care nu au ajuns în posesia acestei organizaţii, dar care au fost preluate abuziv de statul comunist, după cel de-al Doilea Război Mondial(…)
F.D.G.R. respinge cu hotărâre tendinţele de denigrare, amplificate, din păcate, în ultimele zile în unele medii, şi îşi rezervă dreptul de acţionare în instanţă pentru calomnie şi incitare la ură pe considerente etnice. Asemenea minciuni au fost vehiculate, din păcate, şi de reprezentanţi ai unor partide politice(…)
Am stat alături prim-miniştrilor Adrian Năstase, Călin Popescu-Tăriceanu, Emil Boc, Victor Ponta şi Dacian Cioloş, şi preşedintelui Traian Băsescu, promovând în Germania interesul României. Atunci eram util, iar acum reprezint o organizaţie de inspiraţie nazistă? Să le fie ruşine tuturor ticăloşilor care susţin acest lucru!
O susţinere externă din partea mea pentru Guvernul Grindeanu este exclusă, în absenţa unei delimitări publice a prim-ministrului faţă de aceste afirmaţii” a mai anunțat deputatul germanilor. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. si ce? pesedistii nu sunt ticalosi?

  2. Onorati nemti, nu vedeti ca in ultima suta de ani a-ti facut treaba murdara cu razboaiele mondiale ca izraelitzii sa isi faca imperiu? V-au folosit pentru ca aveti un comportament robotic care este perfect pentru nazismul si fascismul de natura ovreiasca si aducator de dezastre politice majore.Acum fiind tara nemteasca ocupata de americani, nu mai aveti nici o sansa la suveranitate si nici nu puteti ajuta pe altii la bine decat sa ii bagati si mai la necaz .Si noi suntem victime si mai tare acum cu un asemenea sef dubios si de neam strain asa ca voi.Ajutati-va pe voi sa va gasiti calea de scapare de a mai fi unealta ovreilor la distrugerea Europei spre folosul acestor stapani ovreiesti modiali minim si invizibili .

  3. Asa si?! Parca ati vrut vreodata sa ajutati tara in care traiti si sunteti platiti de „rumani” !!!
    Rusine sa iti fie …Si apoi poti garanta ca daca primul ministru face ce vrei tu, imediat angelica sare de dragul nostru si ne ajuta?! Niciodata germania nu a ajutat dezinteresat Romania !!! Si nici nu o va face!

  4. Fostul său coleg, deputatul avocat Aurelian Pavelescu, declara, exasperat de situaţia din PIN: “Cozmin Guşă trebuie să clarifice relaţia lui cu Iulian Vlad, pentru opinia publică, pentru cei care au rămas în PIN şi care au încredere în continuare în el. Trebuie să clarifice relaţiile lui cu Virgil Măgureanu! Trebuie să clarifice relaţiile lui cu Mircea Popa! Trebuie să clarifice de unde vin banii, şi pentru partid, şi pentru propria lui persoană. Cozmin Guşă este o persoană care nu are o meserie. Cozmin Guşă de meserie este fizician, a făcut Facultatea de Fizică. A intrat în presă într-un mod destul de ciudat. A spus că are 3 case şi 3 apartamente (un apartament şi o vilă ar fi pe numele familiei – nota red.). Averea lui de pe Declaraţie depăşeşte 1 milion de euro”. În concluzie, Cozmin Guşă ar face bine ca, înainte de a scuipa în stânga şi în dreapta, să dea câteva explicaţii cu privire la propria persoană. Care sunt legăturile cu Rusia, de unde şi cum a acumulat formidabila sa avere – inclusiv aceea a familiei? Desigur, cu abilitatea lui şerpească, va ocoli aceste întrebări… Acum el încearcă să muşte patrioţii şi oamenii care încearcă să facă ceva în ţara aceasta.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998