CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9773 RON UP | 1 USD = 4.6189 RON UP | 1 GBP = 5.8269 RON UP

Nevasta lui Ciolos – ruptura de parinti pe motiv de mindfulness

3 comentarii / 4168 vizualizări / 4 martie 2020

Soția liderului PLUS, Dacian Cioloș, dezvăluie într-un interviu recent, că noua ei profesie i-a creat probleme în familie, tatăl său refuzînd să-i mai vorbească de doi ani, după ce a aflat cu se ocupă fiica sa.

Valerie Villemin Cioloș, economistă de profesie și fost funcționar european, a surprins pe toată lumea cînd, în ultimii ani, s-a dedicat unei ocupații neobișnuite, cea de instructor de mindfulness, o tehnică de meditație care presupune acceptarea gîndurilor, a emoțiilor și situațiilor fără a le judeca, un fel de împăcare cu sine.

”Am descoperit mindfulness. Atunci mi-am dat seama că e o tehnică genială. Iar salvarea lumii este genială, dar dacă tu ai atât de mult de salvat la tine, începe cu tine. Or, acum nu mai vreau să salvez pe nimeni, dar cine are nevoie de mine, va veni și va învăța cu mine” spune Cioloș Villemin, pentru Life.ro.
Soția liderului PLUS afirmă că pentru părinții săi a fost un efort financiar să o întrețină la studii, iar opțiunea pentru mindfulness nu a fost prea bine primită de ei: ”Am făcut toate studiile, am ajuns la doctorat, după care am renunțat la toate ca să fac mindfulness. Tata a fost un pic șocat. De doi ani nu a mai vorbit cu mine despre asta, dar cred că începe să înțeleagă”.

Cioloș Villemin explică în interviu și unul dintre motivele pentru care iubește România:
”Franțuzoaică fiind, românii m-au acceptat așa cum eram eu, cu toți piticii mei, cu tot ce însemnam eu”. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Ciolos cu transcentalii(guru Bivolaru). Familie de familie

  2. Grav e ca Ministerul Educatiei era „somat” sa introduca „piticii” doamnei in programa scolara…E ceva defect cu unii membri importanti ai societatii…transcedentalii, MISA, stevia aia de risc crescut din Peru…tot magistrati, securisti, militari, politicieni..cum trebuie ei nivelati sa-si umple mintea cu ce e folositor altora…uimitor e apetitul unora, bine (chiar nesimtit) platiti de la buget de a experimenta toate jongleriile astea…
    P.S. Am uitat-o pe aia cu masoneria…si tocmai ce ne spuse Licu cum a renuntat el la un juramant „primordial”, adica unul deasupra tuturor juramintelor, dupa cum au pretentia masonii…Eu tot nu inteleg de ce nu exista sanctiunea excluderii categoriilor de profesii cu juramant (magistrati, functionari publici cu si fara statut special, militari) care fac parte din masonerie…nu atat pentru pericolul subordonarii altei structuri decat cea statala (desi si asta conteaza), cat mai ales pentru precaritatea intelectuala si apetitul de sluga la mai multi stapani ale aderentilor, mai ales, dupa ce ideea de masonerie a fost total compromisa in Romania prin marele maestru Fulgerica Bragadel…

  3. Recunoaste ca nu e intreaga la minte. Daca si taica-su a renegat-o…. Bine ca am acceptat-o noi; de altfel suntem vestiti pentru faptul ca suntem groapa de gunoi a Europei- gunoi de orice fel.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998