CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Newsweek – apel public la asedierea locuintelor politicienilor

4 comentarii / 14882 vizualizări / 18 octombrie 2018

Publicația quality Newsweek România lansează un apel public la intrarea într-o nouă fază a războiului contra politicienilor puterii: sute și mii de cetățeni sunt îndemnați să afle unde locuiesc aceștia și să le asedieze locuințele.

”Cu vorba bună nu mai merge. Degeaba se fac analize peste analize, degeaba se dau peste cap cei de la Bruxelles și de la Comisia Europeană – pur și simplu, nenorociții ăștia ajunși în susul țării nici nu vor și nici nu pricep: vor o Românie doar a lor, în care să-și trăiască bine viața de infractori cu acte în regulă sau de proști deja celebri(…) Poate e cazul să renunțăm la analize și explicații docte – vor război, să simtă deci războiul. Și nu cu furcile și topoarele, deși mulți le-ar arunca după ei; dar: unde stau ăștia?

”Poate că mulțimi de oameni îngrijorați se vor duce și vor face de gardă la ușa lor”

Unde locuiesc? Adresa exactă, așa cum are orice cetățean. Ei bine, poate că mulțimi de oameni îngrijorați, o mie sau zece mii, se vor duce și vor face de gardă la ușa lor. În fața blocului, în fața casei. Să le strige sau nemulțumirile, să le spună sau nu ce au de spus, dar să fie acolo. Să fie văzuți, să simtă furia și disprețul. Să înțeleagă de ce țara orientală nu e acceptată în vremile astea.
Asta merită. Urmăriți pas cu pas, învăluiți în reproșuri, tăvăliți în vorbe de dulce, așa cum doar poporul ăsta la necaz știe să scoată(…)Trebuie rași, tunși și frezați, luați pe sus și trimiși la plimbare – dar nu oricum, ci la ore fixe, așa cum prevede orarul oricărui penitenciar dintr-o țară civilizată” sună apelul, sub semnătura uneia dintre vocile de prestigiu ale revistei. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. Voce de prestigiu…Zi, bre, că-i vorba despre Sabin Gherman, să râdă toți tufecciii din ecpaialele fanarioților de dânsul.

  2. […] cere intrarea într-o nouă fază a războiului contra politicienilor aflați la putere, scrie inpolitics.ro. „Cu vorba bună nu mai merge. Degeaba se fac analize peste analize, degeaba se dau peste cap cei […]

  3. Domnilor nu mai vindeti gazele tarii,ca sa importati apoi gaze toxice sa-i reduceti si sa-i eliminati pe toti INSTIGATORII CARE SAPA LA TEMELIA ACESTUI STAT ,TOCMAI IN AN CENTENAR.Va implor lasati gazele ca sa-i puteti Starpi.

  4. Manipulare pesedista…

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998