CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Nicolai, adevarul despre relatia PSD-ALDE: ”Suntem la guvernare, dar cu opinii total diferite”

3 comentarii / 4445 vizualizări / 15 octombrie 2018

Norica Nicolai, europarlamentar ALDE, dezminte, într-un interviu pentru DCNews, că ALDE ar fi un satelit al PSD, în coaliția de guvernare actuală și chiar susține că cele două partide au viziuni și opinii diferite.

”ALDE are individualitatea lui. Ați văzut ce se întâmplă și acum în dosarele importante, ALDE nu urmează PSD-ul. Avem viziunea noastră liberală și căutăm să ne-o impunem. Foarte multă lume consideră această abordare ca un teren de conflict între noi și PSD. Nu stau lucrurile așa! Este absolut normal și PSD-ul trebuie să înțeleagă că fiecare avem o anumită concepție, despre anumite lucruri, și trebuie să ne întâlnim undeva la mijloc. Să avem capacitatea să negociem și să găsim cea mai bună soluție, dar care să nu reprezinte unilateral o viziune, celălalt partid urmând-o orbește. Nu, asta nu se întâmplă”, a declarat Nicolai.

”Suntem la guvernare, dar cu opinii total diferite. Eu zic că trebuie să învățăm, în România, guvernarea în coaliție. Toată lumea are tendința de a guverna singur, chiar și atunci când se află în coaliție. Asta, după părerea mea, explică eșecurile diverselor alianțe”, a mai declarat europarlamentarul ALDE.

ALDE_COLOR_DEF-RO

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Doamna Nicolai are dreptate, in principiu, numai ca opiniile diferite ale ALDE nu s-au prea manifestat in chestiunile esentiale.ALDE nu s-a opus cresterilor de salarii si pensii nesimtite, nu a avut nicio initiativa pentru debirocratizare si absolut nicio pozitie in favoarea micilor intreprinzatori si a liber-profesionistilor pe care pretinde ca-i reprezinta…

  2. Nu inteleg la ce cresteri de salarii si pensii nesimtite se refera Stefan ! Cu tot respectul….Cresterea punctului de pensie de la 870 la 1100 nu mi se pare nesimtita. Apoi, doar medicii au trecut pe grila din 2022, la ceilalti cresterea de salarii cu 25 % s-a facut pe mutarea contributiilor.

  3. Altfel spus, si curva, si fata mare. Nu merge mai duoamna cu vrajeala. Nu pacalesti niciun liberal stand in aceeasi barca cu Dragnea dand ocol in jurul lumii. Asta e chiar culmea!

    Si apoi, cine vorbeste despre „liberalism”? Una care a parasit PNTCD inainte de scufundare trecand cu arme si bagaje la PNL? Curat liberala, mai mult liberala jos, decat sus.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998