CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Nicolai arunca bomba: Scandalul Unifarm – detonare controlata de la Cotroceni. Urmeaza ”detonarea” guvernului Orban

3 comentarii / 4602 vizualizări / 23 iunie 2020

Liderul ALDE, Norica Nicolai, afirmă că scandalul amorsat de DNA la Unifarm și punerea sub urmărire penală a directorului general Adrian Ionel reprezintă, de fapt, o detonare controlată orchestrată de putere pentru a detensiona în oarecare măsură nervozitatea populației, ea susținînd că vor urma și alte asemenea detonări, culminînd cu dărîmarea guvernului Orban.

Procurorii DNA au dispus azi control judiciar pe o durată de 60 de zile pe numele directorului general al Unifarm, Ionel Adrian, acuzat că a luat mită 760.000 euro. Banii au fost ceruți ca să atribuie un contract de achiziție a sute de mii de combinezoane și 3 milioane de măștil de protecție.

Nicolai a atras atenția, într-un interviu acordat lui Ion Cristoiu, că în comunicatul DNA privind începerea urmării penale contra directorului Unifarm, Adrian Ionel, nu se afirmă că acesta a luat mită, ci doar a cerut mită, amintind că situația seamănă cu cea care a dus la achitarea lui Ludovic Orban, după dosarul deschis de DNA în 2016.
În plus, mai spune ea, la asemenea sumă s-ar fi impus reținerea și arestarea preventivă lui Ionel, acesta primind doar control judiciar.

În opinia fostului europarlamentar, întreg scandalul pare a fi artificial, avînd menirea de a mai detensiona actuala situație din România, pe fondul creșterii nervozității românilor din cauza măsurilor restrictive din pandemie:

”După părerea me,a acest eveniment de azi trebuie corelat cu ce spun ultimele sondaje despre nemulțumirea populației față de această perioadă de izolare. Oamenii își exprimă nemulțumirea, nu violent, ca în alte state, dar ei sunt profund nemulțumiți pentru că li s-au limitat drepturile și libertățile în timp ce alții, în aceeași perioadă, au beneficiat din plin de pe urma acestor restricții.
Eu cred că este vorba de o detonare, dacă pot spune lucrul ăsta, care să mai dezamorseze starea publicului.

Eu cred că s-a luat decizia detonării acestui caz– și bănuiesc și de unde, cred că palatul Cotroceni este foarte îngrijorat! – și nu exclud să urmeze și altele de aceeași natură, dar mi-e foarte clar că dacă lucrurile nu vor fi conforme dorințelor celor care conduc această țară, fie președintele Iohannis, fie cei care îl conduc pe președintele Iohannis, s-ar putea să asistăm și la ”detonarea” guvernului.

Sunt foarte convinsă că dacă lucrurile se deteriorează și economia nu se relansează, vom asista la mai multe ”detonări” de acest gen”, care vor culmina peste cîteva luni cu detonarea guvernului Orban, pentru că cineva trebuie să deconteze. E doar o piesă, această anchetare a dlui.Ionel. Eu nu am văzut absolvent de academie de informații condamnat în România” mai spune Nicolai. (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Circ pentru prosti pe modelul Sorina Pintea. Vine sulica franaru si zice ca „a cerut” .
    Pana se dezmeciteste lumea ca mancatorul de rahat nu are nici o dovada fascistii sparanghelistului mai scapa de unul plantat de PSD ca sa vina la cascaval un talhar de-al lor.
    Mi-e greata!

    • ce faci spui tuturorca securitatea stalinsit/nazist iohannista te-a lasat cu un sigur neuron siacela stie doar de PSD?

      • S-a plictisit și el de atâta pupinbăsit. Postează un pic la derivă, apoi se lipește brutal cu buzele de anusul lui Băsescu.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998