CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Nicolai-atac la Tudose: ”Cind s-a numit guvernul, ministrii ”penali” erau buni!”

2 comentarii / 6785 vizualizări / 11 octombrie 2017

Președintele Consiliului Național al ALDE, Norica Nicolai, critică decizia prim-ministrului Mihai Tudose de a remania anumiți miniștri cu probleme penale, susținînd că de aceasta situație se știe de mai multă vreme fără să se fi luat măsuri drastice. Totodată, europarlamentarul sugerează, într-o declarație pentru PSNews, că de această decizie nu ar fi străine forțe din afara politicii.

„În politica românească, lipsa de consecvență și de respect față de electorat este crasă. Nu vreau să continuăm să înțelegem că agenda politică și guvernarea o fac alții decât cei desemnați de popor s-o facă. După părerea mea, această decizie de a remania niște miniștri cu argumentația că sunt «miniștri penali» este una nesustenabilă și îmi justific afirmația că suntem lipsiți de consecvență. Când guvernul a fost desemnat și a trecut prin Parlament, acești «miniștri penali» erau încă de atunci în guvern și erau și alții în afară de aceștia. Eu țin minte că nimeni nu a comentat acest lucru. PSD-ul a calificat activitatea profesională a miniștrilor drept «foarte bună». Deci, după părerea mea, acest argument (al lui Tudose – n.r.) este un pretext într-o bătălie politică pe care refuz s-o comentez și căreia nu-i înțeleg sensul. Eu cred că este nevoie de responsabilitate pentru ceea ce este nevoie acum în România: stabilitate politică și eficiență guvernamentală”, a declarat Norica Nicolai.

Cît despre posibila ieșire de la guvernare în cazul remanierii ministrului Viorel Ilie, Nicolai explică:

„Noi o s-avem propriile noastre analize. Tot ce pot să vă spun în momentul de față este că ministrul Viorel Ilie are tot sprijinul partidului și nu vom accepta această remaniere. Deciziile probabil vor fi luate în forurile de conducere, dar ceea ce se speculează în momentul de față nu are suport în realitate”.

ALDE_COLOR_DEF-RO

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Doamna, parca aveati o pregatire juridica! Aceste declaratii va descalifica si va decredibilizeaza! Politica trebuie sa se faca in limitele legalitatii si ale bunului simt. Se pare ca ambele va lipsesc!

    • Trecutul recent ne-a arătat ca acuzarea miniștrilor reprezintă manevre securiste de eliminare din funcție.
      Norica Nicolai n-a fost numită ministru după analizarea dosarului de către tata mafiei securiste, Băsescu. PCR-ul și Securitatea sunt entitățile care vă reprezintă cel mai bine, vă califică și vă credibilizează.
      Politica trebuie să se facă în limitele trasate de către mafia securistă. Se pare că avem tot ce ne trebuie.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998