CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9699 RON UP | 1 USD = 4.5984 RON UP | 1 GBP = 5.8083 RON UP

Nicolai: ”Avem nevoie de Europa; dar si ea de noi”

5 comentarii / 2054 vizualizări / 24 martie 2019

”Avem nevoie de Europa, dar și ea are nevoie de noi. Trebuie să recunoaștem că UE s-a îndepărtat de valorile liberale, începând să lucreze mai mult pentru guverne, decât pentru cetățeni și nevoile acestora. Noi ne dorim o Europă care să garanteze drepturile fiecărui român”.

Declarația aparține europarlamentarului ALDE Norica Nicolai și a fost făcută la o întâlnire cu membrii organizației Bacău.

”În ultimii 3 ani, am văzut că nu putem fi respectați în Europa dacă nu ne respectăm între noi.
De aceea, trebuie să transmitem un mesaj puternic către Bruxelles, să spunem că Romania nu este doar o țară de la periferia Europei, ci este un stat membru extrem de important. Pentru a face posibil acest lucru, pe 26 mai trebuie să facem o alegere corectă, inteligentă și să trimitem la Bruxelles pe aceia care sunt dispuși să lupte pentru ca România să fie respectată în Europa”.(B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

  1. Păi, eu zic că are mare dreptate!

  2. Sigur ca Europa are nevoie de noi; altfel unde si-ar vinde produsele de proasta calitate? Dar si noi, de ce le cumparam, ca totusi mai avem alternativa.

  3. Asa este, dar putini politicieni au curaj sa spuna asta!Felicitari, doamna Nicolai!

  4. Nu inteleg de ce tot insistati cu panseuri scapate de aceasta mamaie expirata. Ca doar nu e Mahatma Gandhi. Apropo, se mai aude ceva cu mapa aia profesionala? Ceva ciripici la mapa?

    • Securist pupinbăsist cretin, ne spui de antibășismul tău, iar acum ne livrezi marote de la Băs?
      Prost mai ești!!!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998