CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Nicolai: ”Basescu sa spuna daca a fost sau nu tentativa de lovitura de stat”

0 comentarii / 1525 vizualizări / 24 octombrie 2010

Europarlamentarul liberal Norica Nicolai, prezent, sâmbătă, în municipiul Feteşti, unde s-a susţinut Delegaţia Permanentă a Organizaţiei Naţionale a Femeilor Liberale (ONFL), a solicitat preşedintelui României, Traian Băsescu, să convoace Consiliul Suprem de Apărare a Ţării (CSAT), avându-se în vedere faptul că în ziua votului pe moţiunea de cenzură se anunţă mişcări sociale de amploare.

‘(…) Fac un apel la domnul preşedinte Băsescu să convoace Consiliul Suprem de Apărare şi să nu se facă că a uitat, că a cerut raport poliţiei în legătură cu manifestările poliţiştilor, acuzând şi domnia sa, dar şi o serie de lideri marcanţi ai PDL, de tentativă de lovitură de stat. Pentru că în aceeaşi zi vor fi mişcări sociale, va fi o manifestaţie organizată de sindicate. Nu aş vrea ca domnul preşedinte Traian Băsescu să vină şi să ne spună că avem de-a face cu o a doua tentativă de lovitură de stat, ceea ce îi va permite să ia măsuri represive împotriva oamenilor care manifestează paşnic’, a afirmat europarlamentarul liberal, în cadrul unei conferinţe de presă.

În legătură cu aceste acuzaţii de ‘tentativă de lovitură de stat’, Norica Nicolai cere preşedintelui, conform Agerpres, ‘să-şi îndeplinească atribuţiile’ şi să le transmită poliţiştilor şi celor din sistemul penitenciar care au manifestat în Capitală, dacă a fost sau nu tentativă de lovitură de stat. ‘(…) Să le spună dacă a fost sau nu tentativă de lovitură de stat, pentru că nu aş dori ca liderii de sindicat, oameni normali, să fie în continuare monitorizaţi, aşa cum se întâmplă acum, interceptaţi telefonic şi filaţi. Este de datoria dumnealui să facă acest lucru’, a adăugat aceasta.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998