CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Nicolai: ”Bătălia cu terorismul este una permanentă, nu are pauze”

0 comentarii / 2484 vizualizări / 17 iulie 2016

Eurodeputatul Norica Nicolai (vicepreşedinte al grupului ALDE din Parlamentul European) a acordat o declaraţie pentru PSnews.ro, în care a arătat cum schimbă faţa Europei atentatul din Nisa, legătura ascunsă dintre această tragedie şi Brexit, precum şi riscul de întoarcere la feudalism.

„În momentul de faţă, fiind unul la fel de grav precum cele de la Paris (din noiembrie 2015 – n.r.) şi cu o simbolistică specială (a fost de Ziua Naţională a Franţei), cred că autorităţile franceze au înţeles foarte clar că bătălia cu terorismul este una permanentă şi nu are pauze. Şi-au luat o pauză după Campionatul European de Fotbal şi au greşit în foarte multe situaţii cu privire la organizarea acestor evenimente, neîntărind măsurile de siguranţă. Cu siguranţă, însă, vom avea efecte şi adverse, pentru că foarte multă lume va fi din ce în ce mai intolerantă faţă de fenomenul migraţiei, deşi şi acest atacator este un cetăţean european, un cetăţean francez de origine tunisiană”, a punctat europarlamentarul.

Va trebui să ne obişnuim cu astfel de reacţii, dacă nu suntem capabili să înfrângem de la sursă Statul Islamic – şi mă refer la nevoia unei coaliţii militare internaţionale în zona dominată de această atmosferă teroristă. Cu siguranţă, măsurile de securitate trebuie regândite şi reanalizate”, a declarat Nicolai.

 

Logo-ADLE-RO

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998