CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Nicolai, critici devastatoare pentru Weber si Verhofstadt: ”Voi vreti o UE doar a voastra”

7 comentarii / 4215 vizualizări / 2 aprilie 2019

Europarlamentarul ALDE Norica Nicolai lasă deoparte orice menajamente și scoate sabia din teacă, într-o postare pe Facebook în care îi desființează, practic, pe liderii ALDE și PPE, Guy Verhofstadt și Manfred Weber.

”Am un mesaj pentru Guy Verhofstadt și Manfred Weber, politicieni pe care credeam că-i cunosc, care își permit să dea ordine sistemului de justiție din România și cer suspendarea legilor din țara noastră doar pentru ca ei să-și bifeze proiectul politic de a o pune pe Laura Codruța Kovesi în fruntea EPPO.

Dați ordine de la Bruxelles ca să-i salvați pe cei care vă servesc interesele!

Destul! M-am săturat de dublul vostru standard, m-am săturat de faptul că ne cereți permanent o justiție independentă, dar ne dați ordine de la Bruxelles pentru ca cei care vă servesc interesele să fie exonerați de răspundere. Lucrul acesta explică de ce unii au ales să părăsească UE, iar alții să o conteste. Într-o Uniune Europeană care presupune că respectă statul de drept și propriii cetățeni, nu au ce căuta astfel de comportamente hegemonice care dăunează întregului proiect european. Am înțeles clar că voi sunteți cei care vreți o altă Uniune Europeană, doar a voastră, a celor care și-au făcut un scop în viață din a-i umili pe ceilalți. Nu asta este Uniunea Europeană la care noi am aderat și care ni s-a promis, ea este o Uniune a respectului, a solidarității, a egalității dintre cetățeni și statele membre.
Sper ca următorul Parlament European să nu vă mai găsească în poziții din care să vă manifestați în acest mod față de Europa deoarece voi sunteți cei care faceți cele mai mari deservicii acestui proiect!” mai scrie eurodeputatul. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

7 Comentarii

 1. Nici macar URSS nu facea magarii de genul asta cat timp Romania era sub tratatele semnate de niste idioti la Yalta, ca , de fapt, occidentalii penisului flasc ne-au vandut lui Stalin ca pe vite-n Obor, niste degenerati ca ciurcil&rusvelt- un alcoolic&unparaliticdement-

 2. purcica nicolai a trebui sa isi aminteasca de faptul ca Romania s-a rugat de UE sa fie primita. UE e clubul bogatilor. Nu respecti regulile, afara! Nu esti Marea Britanie, stat bogat, ci Romania , stat sarac , talharit de banditii psd-alde.

  • Prostovan securist, ne-au primit, au furat la rupere, am privatizat la firme de stat din UE, iar acum ne spun ce sa faca justitia independenta.
   PDL înseamnă Securitate!!!

 3. Dar ei stiu ce le-a scris dna Nicolai? Ei ii citesc facebook-ul? Ca asa, zicem si noi, dar important este sa ajunga spusele la urechile lor. Si nici asta nu este de ajuns, penru ca urechile lor sunt blegi si nu aud nimic din ceea ce nu vor sa auda. Nu vedeti ca la fel ca taica lazar al nostru, se incurca in declaratii? Unele pentru ei, altele pentru noi. Se vede de la o posta ca sunt teleghidati si spun doar ceea ce stapanii lor vor sa auda. Nister slugi! Nu mai cred nimic din ceea ce vine de la cloaca europeana.

 4. De data asta, treaba e limpede ca lumina zilei.
  Norica il ataca pe seful ALDE Guy Verhofstadt pentru ca stie ca excluderea ALDE Romania din grupul European e ca si iminenta. In urma cu cateva luni, tot Norica se gudura de liderul European precum potaia de stapan. Plina de character, aceasta doamna. Ca atunci cand s-a dat peste cap si s-a facut leberala din taranista. Mare character, I se citeste in priviri.
  Norica nu se adreseaza UE, ea se da barbata pentru electoratul nationalist din ce in ce mai putin si mai greu de dus cu zaharelul.

  Chiar asa, dati afara din ALDE, ce fel de liberali mai pot pretinde ca sunt Tariceanu, Norica si celelalte slugi ale lui Dragnea din „coalitia” de guvernare? Niste liberali in afara PNL, de unde s-au extras ca ei n-ar fi populari ci liberali. Acuma, DATI AFARA si de liberalii europeni, de acolo de unde s-au rugat sa fie primiti, unde le mai e liberalismul? In mirul lui Vosganian?

  • Liberali autentici?
   Slugile, indiferent ce doctrină adoptă, nu pot fi liberale.

 5. De asa oameni avem nevoie. Bravo doamna si succes

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998