CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Nicolai da veste peste riuri si lacuri: Romanii vor pescui dupa reguli europene

1 comentariu / 3153 vizualizări / 31 august 2017

Eurodeputatul Norica Nicolai, membru al Comisiei pentru pescuit din legislativul comunitar, anunță vești importante pentru pescarii români: la nivelul UE se pregătește uniformizarea regulilor privind pescuitul recreativ, care să șteargă diferențele existente la această oră între țări.

nicolai norica

”În materie de pescuit, urmează să încep raportul cu privire la pescuitul recreativ în Europa, care e primul raport din domeniu și probabil vor fi niște reglementări. Raportul cu privire la pescuitul recreativ urmărește să creeze bazele unei reglementări europene cu privire la uniformizarea normelor din acest domeniu la nivelul UE, pentru că statele membre au reglementări diferite: tipurile de unelte, conduita pescarilor, perioadele de pescuit, instituțiile care reglementează domeniu. Toate astea vor trebui să fie uniforme în toată Uniunea”, a punctat vicepreședintele grupului ALDE din PE, într-o declarație pentru PSnews.ro.

ALDE_COLOR_DEF-RO

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Si au sa vina in control la permise de pescuit pe rauri ca sa putem pescuii in liniste si or sa vina in control pe rauri in perioada de prohibitie ?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998