CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9726 RON DOWN | 1 USD = 4.5313 RON DOWN | 1 GBP = 5.7463 RON DOWN

Nicolai: ”Dancila sa scoata STS din scrutinul electoral prezidential”

9 comentarii / 5217 vizualizări / 25 septembrie 2019

Liderul Consiliului Naționa al ALDE, Norica Nicolai, a lansat azi un apel către premierul României Viorica Dăncilă, căreia îi cere „să retragă STS din acest scrutin electoral”. „Nicăieri în Europa o structură militară nu numără voturi, nu verifică votul multiplu” a spus Nicolai, pentru PSNews.

„Îmi pare foarte rău și îi cer public doamnei prim-ministru să retragă STS și din acest scrutin electoral. Avem dubii în legătură cu ce s-a întâmplat la alegerile europarlamentare. Avem o comisie de anchetă. Nicăieri în Europa o structură militară nu numără voturi, nu verifică votul multiplu. Mai ales că nu avem pârghii de control al acestei instituții.

Fac apel la toți care sunt implicați în această campanie să constituim o coaliție pentru alegeri curate. Să terminăm cu acest tip de furăciune al voturilor”, a declarat Norica Nicolai la Puterea Știrilor.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

9 Comentarii

  1. Este conditia de a participa la vot dupa 30 de ani votant inrait! Altfel PA!

  2. Nu conteaza cum se voteaxa ci cine numara voturile!

  3. Cam are o fractura in logica d-na nicolai,ca de altfel si micul Alde.Dansa si partiduletul ei il sustin pe actorul M.Diaconul,ce sant convins ca are ceva grade albastre,deci e din structura militara,d’a de STS-nu-i convine.

    • Pai ciolanul e mic si e guri multe de hranit! Cum sa imparti bujetul la atatea guri de copilasi?

  4. Pai bre mamaie, matale unde mama dk te situezi? Ori in opopozitie, ori la puputere? Ai dormit pana ai pierdut faza ci iesirea de la guvernare? Sau ai ramas la Melescanu, stii mata, iubitzelul de 70 ani ai nepotzicii

  5. Norica vrea sa fie scos STS, ca sa intre SIE sau cum? n-a facut ea alianta cu ofiterul acoperit Ponta ? plus ca AEP n-a facut licitatie pentru alt soft, deci stie ca nu poate fi scos acum. ca n-are cu ce sa-l inlocuiasca. gargara ptr prosti

  6. Cum ați comenta și despre faptul că Tăriceanu un , individ cu origini în Grecia cu turbane roșii, despre care nici nu ar mai fi de amintit ce zicea și Amedeo Lăzărescu, aliat în această legislatură al PSD, partid roșu condus de doamna Viorica Dăncilă, a revendicat un rol politic de “dreptate cu capul spart” ,în acestă legislatură , stat de drept, printre români, dumnealui fiind și fost lider politic de dreapta, aliat deci în acestă legislatură cu “stânga politică” , amintind și de simbolul tovărășesc al mâinilor strânse, folosit și de Nicolae Ceaușescu, grecii fiind și îndeosebi socialiști, probabil și datorită turbanelor roșii, ?

  7. STS trebuie scos din toate alegerile nu doar cele prezidențiale.

  8. […] Nicolai: ”Dancila sa scoata STS din scrutinul electoral prezidential” […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998