CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Nicolai, despre decorarea unor oficiali olandezi: Câtă umilinţă şi câtă lipsă de demnitate!

3 comentarii / 14997 vizualizări / 11 martie 2018

Europarlamentarul ALDE Norica Nicolai a afirmat, ieri, la Ploieşti, că decorarea de către preşedintele Klaus Iohannis a unor înalţi oficiali olandezi reprezintă o „umilinţă” şi „lipsă de demnitate”.

„Ce ghinion (…) să ai o ţară condusă de un om care ieri decora înalţi oficiali olandezi! Un fost prim-ministru al cărui partid în 2006, când Olanda vota aderarea României la Uniunea Europeană, s-a opus şi a votat împotriva aderării noastre, iar ieri preşedintele nostru l-a decorat pe acest oficial pentru contribuţia la aderarea României la Uniunea Europeană. Câtă umilinţă şi câtă lipsă de demnitate! E datoria noastră să reclădim şi să reconstruim demnitatea şi mândria naţională. (…) ALDE face asta în fiecare zi!”, a spus Nicolai, în discursul susţinut la conferinţa de alegeri a ALDE Prahova.

În context, aceasta a precizat că 2019 trebuie să fie anul în care ALDE va da „primul preşedinte român şi liberal”.

„Anul viitor va fi decisiv pentru noi. Va fi un an în care ne vom alege preşedintele. Va fi un an în care vom încerca să uităm de bătăliile pentru democraţie pe care foarte multe partide politice, chiar prietene, le mimează, de bătăliile pentru libertate, pe care foarte multe partide politice, chiar prietene, le simulează. Noi am reuşit să fim ceea ce suntem astăzi pentru că noi credem în dreptate, pentru că noi credem în libertate. (…) Cred că anul viitor va fi anul ALDE, anul singurului partid liberal care crede în valori, care le continuă în istorie (…). 2019 sper să fie anul primului preşedinte liberal autentic, şi român şi liberal. E nevoie să gândim la viitor”, a mai afirmat Nicolai.

ALDE_COLOR_DEF-RO

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Exact asa! Singurul partid politic 100% romanesc!
    Calin Popescu Tariceanu presedinte!

  2. alde , sluga comunistilor din psd. norica are aspect de nespalata

  3. Abc, mai usor cu insultele !Si eu pot sa spun ca esti un securist (o securista) cu un singur neuron, si ala atacat de hastag!Doamna Nicolai nu e sluga nimanui, dumneata, Abc, esti sluga alora de-ti platesc sa postezi insulte!D-le BTI, blocati postarile securistoizilor astora!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998