CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Nicolai despre scandalul Kovesi: ”Pentru mine nu e o problema sa-l infrunt pe Verhofstadt”

5 comentarii / 3716 vizualizări / 5 martie 2019

Europarlamentarul ALDE Norica Nicolai se declară împotriva numirii Laurei Kovesi în funcția de procuror șef european, în ciuda faptului că liderul ALDE Europa, Guy Verhofstadt, a anunțat că formațiunea politică a liberalilor europeni sprijină candidatul român:

”Eu m-am poziționat împotriva acestei nominalizări, grupul meu politic a fost informat permanent cu privire la realitatea din justiția română. Eu pot să vă spun, pe deoparte, că Verhofstadt și încă vreo câțiva care aparțin deputaților olandezi fac o greșeală din interese politice partizane. Nu este opinia întregului grup ALDE, iar eu și cu alți colegi, inclusiv colegii francezi, am votat împotriva doamnei Kovesi. La fel și colegii noștri bulgari” a spus eurodeputatul, pentru PSNews.ro.

”Deci, pentru mine nu este o problemă să-l înfrunt pe domnul Verhofstadt când interesele României și ale partidului meu vor fi în contradicție cu ale dumnealui. Este o atitudine corect liberală. Noi nu suntem acolo pentru a ne alinia la dorințele unui lider politic, ci pentru a promova interesele unei țări” a declarat Nicolai.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

 1. Mitică Dumb Ravă, interesul poporulului român este să crape toate loazele securiste.

 2. Apreciați că PMP , ALDE, UNPR nu vor mai fi partide parlamentare, ?

 3. Cata ipocrizie la aceasta mamaie. Se da public la olandez (in presa romana, fireste, pe acolo, se da oaie, nu ca n-ar fi), pentru ca stie ca vor fi dati afara ca niste bolsevici impaiati ce sunt.
  Acuma ca I-a injurat ala public, se da si ea barbata, cica are opinie proprie si curajoasa, „leberala” deh. O anonima utecistoida, in fel de abramburica fara opera. Rar gasesti un personaj care sa merite mai mult salutul plin de politete Hai sictir, mamaie!

  • Auzi, prostovane, grupul tău, USRI, de nepoței securiști, nu poate vorbi liber despre bolșevism. Mai întâi trebuie s-o excludeți pe Oana Maria Bogdan, dar și pe restul membrilor cu rubedenii la Securitate.
   Hai sictir, prostvan securist!

 4. Ca „actor politic”, ați zice că domnul Constantin Tăriceanu este un candidat redutabil pentru rolul „Poetul Gării de Nord” ,din filmul Filantropica, varianta politică, ?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998