CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Nicolai: ”E normal sa cream o competitie pentru functiile din justitie”

8 comentarii / 3422 vizualizări / 21 februarie 2019

Europarlamentarul ALDE Norica Nicolai a comentat modificările pe care le aduce în Justiție Ordonanța de Urgență anunțată de Tudorel Toader, declarînd că, prin adoptarea noii OUG, publicată deja în Monitorul Oficial, ministrul Justiției îndeplinește proceduri care servesc solicitărilor Comisiei Europene.

”Se impunea foarte clar o reglementare a modului de acces în funcție pentru a evita odată pentru totdeauna toate conivențile de interese politice frumos camuflate sub sintagma toți milităm pentru independența justiției. De altfel încă din 2012, Comisia Europeană a cerut reglementări foarte clare și proceduri transparente de selecție, iar ministrul Toader, conform competențelor izvorâte din Constituție și din lege începe aceste proceduri. Este absolut normal să avem o procedură, să creăm o competiție pentru această funcție. Este un principiu clar de management. Foarte multă lume își atinge nivelul de incompetență imediat după primul mandat, dar cu toate acestea îl dorește și pe al doilea. Eu cred că sunt procurori în România, pot fi și judecători. Aici văd că sunt discuții în legătură cu accesul magistraților – judecători în aceste funcții. Pot fi oameni care pot face un management mult mai important. De asta este vorba, de organizarea instituției și nu de soluțiile care se dau în diverse cauze”, a afirmat Norica Nicolai, la România TV, conform PSNews.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

8 Comentarii

 1. Mamaie, stia el Chioru’ prea bine de ce ti-a tras un sut in dos. Stii si matale, de altfel. Ia mai povestete-ne cum te-ai facut leberala peste noapte si a trecut de la PNTCD la PNL. Al dracu liberalismul asta, cum te cucereste el cat ai zice „mapa”.

  • Deci s-a gătat competiția în justiție pentru că bețivul tău securist, pe care l-ai lins în cur până în ultima zi de mandat, n-a numit-o ministru pe Norica Nicolai pentru că CCR avea majoritate pupinbăsistă.

   • Parhanghele, te-ai trezit? Vezi ca iar vine ninsoarea peste Logan, arunca niste presuri pe el.
    Bah, n-ai vazut de cand esti tu pe lumea asta un antibasist mai mare ca Franklin. E drept ca mai mult le soilesti …
    Da’ si cand te trezesti, mintenas dai fuga sa te culci la loc. Mai desteapta-te bah si tu odata. Vezi ca mai aveti doar 3 luni pana va aratati la lume cu o doar 15% in izmene. Rugati-va sa nu va depaseasca si ALDE ca mi-e ca sunteti pe-acolo

    • Vai de mine, în doar cinci ani ai ajuns dintr-un pupinbăsit bălos un antibăsist de top.
     Cu loganul mă confunzi cu tine. E tot din seria antibăsiști mari de la secția patria a sătrăiț’. :)))))))))))
     Da, ALDE are șanse să ajungă peste PNL, Weber, Nicolai, Barbu și Silaghi sunt high-class society pe lângă ce vor scoate securiștii din joben.
     Hai, întoarce-te la linsul anusul lui Iohannis!

     • Da-da, slugi de-ale lui Dragnea high class …

     • Siegfried Mureșan, sluga cuibului unificat, SRI-SIE, este cam întreaga alternativă.
      Cei patru n-au nicio legătură cu Dragnea, dar la cât de prostovan este Iohannis, se subînțelege calitatea slugoilor lui.

    • Și ce înseamnă antibăsist? Pe vremea bețivanului securist existau oameni normali și cei câțiva pupinbăsiști.

 2. Doamna Norica Nicolai a susținut și desfășurarea de alegeri uninominale, însă nu mai susține alegerile uninominale , ?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998