CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Nicolai: ”Germania si-a securizat postul de procuror sef european”

1 comentariu / 8927 vizualizări / 17 februarie 2019

Europarlamentarul ALDE Norica Nicolai afirmă că procedura de selecție a viitorului procuror general european e o mascaradă, jocurile fiind făcute demult de către Germania, care va avea cîștig de cauză indiferent ce candidat ar fi ales, în final.

„Al doilea candidat este un candidat german și a fost unul dintre cei mai mari critici la adresa Poloniei care a făcut niște modificări legislative în domeniul juridic. Este interesant și cel de-al treilea candidat care este francez, dar care în toate luările de poziție internaționale nu prididește să-și declare atașamentul foarte ferm față de valorile și sistemul german. Și este și un mare admirator al cancelarului. Acum Germania și-a securizat toți trei candidații pentru această funcție, nu e nimic nou sub soare. (…) În momentul de față, dacă doamna Kovesi va ajunge procuror al acestei structuri, Germania va avea un procuror și oricare dintre ceilalți doi ar ajunge, tot Germania ar avea un procuror. Cred că despre asta este vorba. Avem colegi români care lucrează în beneficiul unor alte state”, a spus Norica Nicolai în direct la Antena 3.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Asa este, tocmai de aceea unele state din UE s-au opus infiintarii acestei institutii care este o aberatie menita doar sa faca presiuni poitice!Britanicii au stiut ei de ce se retrag!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998