CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Nicolai: Guvernul să revizuiască urgent listele electorale, aşa cum a promis

1 comentariu / 1743 vizualizări / 24 aprilie 2014

Europarlamentarul PNL Norica Nicolai, candidat pentru un nou mandat, a declarat la Baia Mare că premierul Victor Ponta îşi bate joc şi sfidează alegătorii, solicitându-i să revizuiască urgent listele electorale şi să comunice numărul cetăţenilor care votează pentru europarlamentarele din Ungaria.

Nicolai a precizat că AEP a dat publicităţii miercuri cifra oficială a alegătorilor înscrişi în listele electorale, respectiv 18.303.915 cetăţeni români.

„În România, care are după ultimul recensământ 20 de milioane, 18 milioane votează. Asta înseamnă că Guvernul Ponta şi-a bătut joc de votul de la referendum, de cele 7,5 milioane de cetăţeni (…) S-a promis clar că se va valida recensământul, se vor face liste electorale corecte, care să nu cuprindă în situaţia de faţă peste 1,4 milioane de cetăţeni despre care nu ştim, sunt minori şi nu votează, sunt peste 18 ani şi votează, sunt în ţară sau nu sunt în ţară. Deci, toate aceste lucruri dovedesc o sfidare fără precendent şi o bătaie de joc la adresa României. Ce Guvern e ăla care nu ştie numărul populaţiei pe care o guvernează, căruia i se adresează prin politici?”, a declarat, conform Mediafax, europarlamentarul PNL.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Doamna este cumva iresponsabila sau se trateaza pentru confort cu etnobotanice(crinita)? Chiar sa nu stie ca listele electorale sunt in competenta Autoritatii Electorale Centrale,aflata sub autoritatea parlamentului???

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998