CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9543 RON DOWN | 1 USD = 4.6181 RON DOWN | 1 GBP = 5.7545 RON DOWN

Nicolai – intrebarea momentului: Se califica PNL pentru dizolvare judecatoreasca?

10 comentarii / 3454 vizualizări / 7 iulie 2020

”Este adevărat că atunci când un președinte de partid (și prim-ministru pe deasupra) incită populația la nerespectarea hotărârilor Curții Constituționale, atunci când un prim-vicepreședinte (și vicepremier) al aceluiași partid amenință cu schimbarea politică a judecătorilor CCR pentru că nu i-au covenit deciziile lor, atunci când alt prim-vicepreședinte (și europarlamentar) al aceluiași partid spune că CCR “subminează statul român” doar pentru că deciziile Curții sunt contrare intereselor propriului partid sau când liderul deputaților aceluiași partid numește CCR și Avocatul Poporului ca “axa răului” tot pentru că nu îi convin deciziile lor, acest partid se califică pentru dizolvare pe cale judecătorească conform art 46, litera b) din legea partidelor politice?

Întreb pentru un prieten din PNL!
”P.S. Legea 14/2003. Art 46 – Un partid politic se dizolvă pe cale judecătorească în următoarele condiții:
b) când scopul sau activitatea partidului politic a devenit ilicită ori contrară ordinii publice.” scrie pe Facebook președintele Consiliului Național al ALDE, Norica Nicolai. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

10 Comentarii

 1. Rog redactia sa ne dea mai des din doamna Norica. Asa cum urmaresc Piratii din Caraibe de fiecare data cand am ocazia, tot asa o urmaresc si pe doamna Norica, colega cu mine din prima promotie de pionieri din 1952 si apoi la umeteu. Uit mereu ca ALDE a ramas pe dinafara la ultmele alegeri , tot asa cum va ramane si de fiecare data de acum incolo, iar doamna Norica e singura care imi reaminteste despre aceasta realitate incantator de implinitoare. Cu vocea ei de barbata, cu competenta ei manifesta, cu mapa profesionala si chiar cu sapa (in timpul liber), cu chipul sau diafan si vesnic tineresc … Chiar daca un pic cam zootehnist

  • Ai uitat să amintești de mapa profesională! :)))))))))))

 2. o intrebare subszista, totusi: exista interes pe acest blog in a se comenta (si) CONTINUTUL articolelor care se posteaza?

  sau comoditatea ‘atacului la persoana’ face pe multi compatrioti sa treaca peste orice fel de continut si sa adreseze niste sudalme neaose (atat cat i-ar duce pe ei capul) direct la persoana/persoanele responsabile de respectivul continut?!?

  • Franklin este remunerat pentru fiecare mizerie.

  • Daca prin atacuri la persoana va referiti la comentariul meu, ma vad nevoit sa fac cateva precizari si adaugiri. Cometariul este destul de moderat, fata de cum ar merita acest personaj din fauna politica, plictisitor ca un membru de partid oarecare de la filatura de lana pieptanata. Plus ca stilul e maximum posibil de eufemistic, in cazul ei.

   Poate ca aveti dreptate si nu persoana e problema ci noi, toti ceilalti, ca-i suportam si nu le dam cu placutele suedeze peste bot. Revenind la Norica Nicolai, doaman e o vaca nesimtita, iar daca sunteti cumva de alta parere si nu stiti cu cine aveti de-a face va reamintesc ca se rupea in figuri ca membra de frunte a PNTCD, partid de care s-a dezis imediat ce a mirosit ca nu va mai intra in parlament, trecand cu arme si bagaje la concurenta istorica, la PNL. Ca o curva ordinara. Asa zisa sa activitate consta in lupta cu dusmanii politici datul din clanta si latratul prelungit la luna. Trebuie sa fii chiar bou ca-ti inchipui ca aceasta doamna are vreo comtetenta si sa pleci urechea la ceea ce spune. Rezultatul muncii sale in 30 ani de politica il vedem cu totii: regim politic de poterasi, democratie de Asia Centrala, dispretul europenilor si un sfert din populatie plecat afara.

   Daca e asa de tare in articole de lege, ati auzit-o vreodata pe subiecta sa invoce articolul de lege care interzice partidele politice rezultate din asociere pe criterii etnice si, implicit, cerand scoaterea in afara legii a UDMR?

   • Nu se compară cu intelectualii puțetei de teapa lui Cristian Preda.
    Puține sunt statele care au trimis în PE analfabeta unui bețiv securist dimpreună cu intelectualul care să-i care mapa.

    • Parhanghele, bah, nu era vorba despre Basescu sau despre Eba, ci despre mamaia Norica. Hai du-te de pune prelate pe Logan ca acusi iese soarele, prostovane. Albastrul vostru bleu-jandarm se decoloreaza repede

     • Este vorba exact despre mapa profesională invocată de Băsescu, securiste!

 3. Se califica, pentru raul facut Romaniei, pentru ca sunt cozi de topor si sclavii strainilor.

 4. Senalax,senalax!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998