CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Nicolai: ”Macovei a distrus sistemul de justiție din România”

3 comentarii / 7783 vizualizări / 2 iulie 2016

Europarlamentarul Monica Macovei e considerată responsabilă de distrugerea justiției de la noi de către colega sa, Norica Nicolai, comentariul fiind făcut, conform DC News, în contextul pierderii de către prima a procesului cu AEP privind donațiile primite în campania pentru prezidențiale.

Prezentă ieri la Antena 3, Nicolai a declarat că ”Această decizie a curții consacră o fraudă pe care d-na Macovei a comis-o în calitate de candidat la președinția României. Dați-mi voie să cred că același personaj este cel care, printr-o fraudă morală, acceptată de toți sub imperiul fricii și sub alte comandamente, a distrus sistemul de justiție din România. Mă bucur că reacționează pozitiv acest sistem de justiție și nu numai în cazul d-nei Macovei. Am văzut și alte sentințe și decizii recent care dovedesc că judecătorul începe să redevină ceea ce trebuie să fie, adică cel care administrează justiția în această țară”.

Logo-ADLE-RO

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. macovei a facut bine. cu mafia trebuie sa lupti avand forta

  2. @Alex
    Macovei nu a facut nici un bine. Este o incompetenta aroganta care nu are ce cauta in justitie. Mafia este in primul rand macovei.

    • Aw, this was a very nice post. In idea I would like to put in writing like this additionally – taking time and precise effort to make an excellent article… but what can I say… I prtoarstinace alot and by no means seem to get something done.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998