CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9560 RON UP | 1 USD = 4.6047 RON UP | 1 GBP = 5.7745 RON UP

Nicolai: ”Ministrul Toader sa trimita Parlamentului legile Justitiei”

3 comentarii / 2421 vizualizări / 26 septembrie 2017

Eurodeputatul Norica Nicolai, vicepreședintele grupului ALDE din PE, este de părere că ministrul Justiției, Tudorel Toader, ar fi trebuit să pună deja în dezbatere programul legislativ pe care l-a prezentat în luna august, după cum reiese dintr-o declarație acordată siteului PSNews.

”Dacă aș fi în locul domnului Toader aș proceda conform legii și anume, aș pune în dezbatere programul legislativ pe care l-a prezentat în luna august. Aș adopta acest program în Guvern și l-aș trimite în Parlament care e forul decizional”, a spus eurodeputatul.

Cît despre afirmațiile Laurei Kovesi care a anunțat că există un război întreținut de forțe oculte în care se încearcă discreditarea instituției, a unor procurori și al procurorului șef al DNA prin falsificarea unor mail-uri și al unor acte expediate către CMS și Inspecția Judiciară, Nicolai afirmă că sunt fapte neserioase:
”Chestiunile cu mail-urile și publicarea lor în spațiul public sunt chestiuni de cancan, care în opinia mea nu trebuie să influențeze pe nimeni care este responsabil și dedicat activității pe care o realizează”, a mai spus ea.

ALDE_COLOR_DEF-RO

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Vreau sa-i atrag doamnei Nicolai doua intrebari.Cine a intrat in arhiva SIPA? si Cine a avut posibilitatea ca SIPA sa fie o unealta politica?.La aceste intrebari va rugam sa raspundeti .Lasati-l pe domnul ministru in pace dumneavoastra sa le spuneti la PE ,cine a avut acces la SIPA si pe cine ati vazut furand documentele

    • Confuzie!Vizita cu sustragerea de documente de la SIPA a fost facuta de Monica Macovei si Dan Turturica nu de Dna Nicolai!

  2. „Fortele oculte” care discrediteaza „justitia” sunt portocalele, zdrentele si cucuvelele din DNA.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998