CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Nicolai: Nu mi se pare verosimilă explicaţia lui Cazanciuc privind becul de la SIPA

1 comentariu / 2085 vizualizări / 30 mai 2017

Europarlamentarul Norica Nicolai afirmă că nu i se pare deloc verosimilă explicaţia fostului ministru al Justiţiei, Robert Cazanciuc, privind schimbarea unui bec la arhiva SIPA, în 2013, de către o comisie, ea arătând că nu ştie „ce caută SRI în această poveste”.

Întrebată dacă i se pare verosimilă explicaţia lui Cazanciuc privind faptul că în 2013 o comisie a intrat în arhiva SIPA şi a schimbta un bec, Norica Nicolai a răspuns, conform Mediafax: „E un banc celebru: câţi ne trebuie ca să schimbăm un bec? Patru, ca să plimbăm o masă. Despre asta vorbim”.
„Nu, nu mi se pare deloc (verosimilă, n.r.), haideţi să fim foarte serioşi. Deci nu ştiu ce caută SRI în această poveste. Chiar dacă este <fost> SRI”, a adăugat Norica Nicolai. Fostul ministru al Justiţiei, Robert Cazanciuc, a susţinut, joi, că în 2013, în timpul mandatului său, s-a constituit o comisie, pe care a aprobat-o prin ordin de ministru, care a verificat „sistemul de iluminat” al arhivei SIPA şi care a avut acces la arhivă, unde „a schimbat un bec”.

ALDE_COLOR_DEF-RO

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Sigur ca e o explicatie idioata, ca si autorul ei!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998