CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9677 RON DOWN | 1 USD = 4.6059 RON DOWN | 1 GBP = 5.7949 RON DOWN

Nicolai: ”Promovarea Floricai Bejinariu, un dezastru pentru imaginea Romaniei”

6 comentarii / 6931 vizualizări / 13 ianuarie 2010

Europarlamentarul PNL Norica Nicolai consideră alegerea judecătoarei Florica Bejinariu în fruntea CSM drept un dezastru de imagine pentru justiție, ca și pentru România în ansamblu, și care a început deja să stîrnească semne de întrebare la Bruxelles.”Cine se află, totuși, în spatele promovării sale la șefia CSM?”Aflată la Bruxelles, unde au loc audierile candidaților pentru posturile de comisari europeni, Nicolai a declarat azi, pentru Inpolitics, că ceea ce s-a întîmplat la alegerile pentru șefia CSM stîrnește perplexitate la nivelul membrilor P.E.: ”Am avut, deja, o serie de discuții cu diverși colegi din alte state membre care sunt stupefiați de lejeritatea cu care, la 20 de ani de la o revoluție anti-comunistă și anti-securistă, noi punem drept portavoce a magistraților o persoană care a turnat, indiferent sub ce formă, la Securitate. Să nu uităm că această doamnă va reprezenta justiția de la noi la Bruxelles, cînd va fi cazul, și va avea interlocutori care știu, de pe acum, că vor avea în față o persoană mai mult decît controversată. Subiectul este foarte sensibil, mai ales că ieri a avut loc o audiere cu scîntei a candidatei bulgare, Rumiana Jeleva, pentru postul de comisar european pentru Cooperare Internațională, care, și ea, este suspectată de legături cu fosta securitate bulgară și de afaceri ilegale, direct ori prin intermediul soțului. Din cauza acestor probleme s-a luat decizia, de către Comisia pentru Dezvoltare a P.E., să se amîne o decizie pînă la aflarea de noi informații despre problemele doamnei Jeleva. E clar, deci, că organismele europene sunt foarte atente la aceste aspecte, iar în condițiile în care doamna Bejinariu este deja, puternic contestată de chiar magistrații din România – al căror reprezentant legitim se cheamă că este – apare întrebarea firească, la Bruxelles, cine se află, totuși, în spatele promovării sale la șefia CSM?” mai spune europarlamentarul liberal. (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

  1. I have friends at the Italian Embassy in Brussels but they are about my age so they wlodun’t know about the „in” places, especially dancing places. But they tell me Brussels is a beautiful city. Enjoy yourself. I’m looking forward to the pictures from Brussels. I’m following you from Rome!

  2. what a lovely conemmt babe (: Thank you so much dear and I hope you are well and get where you want to be also! <3 thank you for following will deffo follow you back! love your blog hun and I woill enter straight away :D :D<3 Effy

  3. One of your best look so far. Love the fur, and the leather and those Choos were made to be part of you. So ftsnaatic! Looking forward to see more leather in the future and high like heaven heels! :)MB

  4. you should toatlly share packing tips when you come back – I always end up hating what I chose to pack, and missing what I left at home. Anyway, enjoy your stay and have loads of f u n!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998