CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Nicolai: ”PSD si PNL sunt jalnice, in criza de leadership”

1 comentariu / 2448 vizualizări / 4 mai 2016

Europarlamentarul Norica Nicolai este de părere că principalele partide de la noi, PNL și PSD, se află într-o veritabilă criză, pe fondul unor probleme serioase de leadership, degringolada afectînd cel mai sever fostul său partid.

”Din păcate fostul meu partid dar şi celălalt partid mare, PSD, sunt jalnice” afirmă Nicolai, într-un interviu pentru siteul tibifarcas.ro. ”Asta se datorează crizei de leadership, lideri foarte slabi ai ambelor partide, care pun în dificultate construcţia politică. Spre deosebire de PNL, PSD e un partid de activişti de masă, care îl va mai ţine în viaţă o perioadă, aşa a fost construit, activismul de masă în PSD a fost mult mai pronunţat. PNL-ul din păcate, s-a comportat jalnic. Când pregăteşti o soluţie solidă, de eficienţă, nu lansezi patru candidaţi, care mai de care cu probleme. Este pentru prima oară în 26 de ani când se întâmplă aşa ceva şi asta arată clar degringolada din PNL”.
Cît despre campania în derulare, Nicolai afirmă că ”Eu nu văd că e campanie, văd doar nişte poze ale unora şi altora, funcţie de resursele financiare, mai mari sau mai mici şi nu văd nici o dezbatere. Nu văd decît atacuri, cedări, tot felul de contraperformanţe ale candidaţilor care îi aruncă în derizoriu, unii care au băut undeva, etc. Derizoriul va continua la Bucureşti…Nici o dezbatere serioasă (…)Paradoxal, cred că vor avea şanse mulţi independenţi în comunităţi, pentru că de la partide, o spun cu regret, de multe ori nu s-au ales cu nimic, măcar simbolic. Cartea tehnocraţilor, care a alta decât a independenţilor, se joacă la Bucureşti şi se joacă prost pentru România” mai spune europarlamentarul ALDE. (B.I.)

Logo-ADLE-RO

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. jalnici sunt toti liderii europeni prin actiunile sau inactiunile lor, cei din fruntea Uniunii Europene sunt de tot rasul! cat despre asa zisii tehnocrati trimisi noua pentru formarea guvernului, altii mai jalnici nu cred ca se gaseau!!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998