CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9769 RON UP | 1 USD = 4.5843 RON UP | 1 GBP = 5.8121 RON DOWN

Nicolai: Rezultatul din Franta, previzibil

2 comentarii / 5761 vizualizări / 24 aprilie 2017

Eurodeputatul Norica Nicolai a calificat azi drept „previzibil” rezultatul primului tur, ținând cont de intrarea în finală a candidatei naționaliste Marine Le Pen.

„Din punctul meu de vedere, este un rezultat previzibil. Eu am fost convinsă că madame Le Pen va intra în turul 2, având dubii cu privire la cel de-al doilea candidat, pentru că înclinam să cred că șanse mari aveau și François Fillon, și Mélenchon, alături de Macron”, a declarat Nicolai, pentru PSNews.

În continuare, Norica Nicolai a arătat că rezultatul franțuzesc este foarte important pentru Uniunea Europeană și pentru continent, în general, „pentru că ambii candidați care au intrat în turul al doilea (și Le Pen, și Macron) sunt candidați împotriva sistemului”.

În același context, vicepreședintele ALDE european a subliniat că toate privirile trebuie acum îndreptate spre electoratul de extremă stângă al lui Jean-Luc Melenchon, de care va depinde soarta celui de-al doilea tur.

„Ei bine: va fi crucial pentru Europa ceea ce se va întâmpla pe 7 mai, dar nu am, în momentul de față, niciun element care să mă facă să spun care dintre ei va câștiga, pentru că depinde enorm de ce va face electoratul care i-a votat pe ceilalți candidați. Și mă refer în special la electoratul lui Jean-Luc Mélenchon, care are 19% – el este, ideologic, de factură comunistă. Acest electorat de extremă stângă este imprevizibil”, a afirmat Nicolai.

Totodată, Norica Nicolai nu a exclus ipoteza unei răsturnări de situație precum cea din SUA (având ca rezultat victoria lui Donald Trump), „pentru că și Donald Trump a fost eminamente candidatul anti-sistem (anti-establishment)”.

ALDE_COLOR_DEF-RO

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Cu tot respectul dna. Nicolai, dar sunteti in eroare voita sau nu : dl.micron MACRON ESTE OMUL SISTEMULUI OLIGARHIC FINANCIAR BANCAR & MSM ….E suficient sa va amintiti unde a lucrat ….
    In rest va doresc numai bine!

  2. Pt. Dl din Ineu… dar de ce no comment?! Acest site este exact un loc pt comment! Aveti curaj !

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998