CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9699 RON DOWN | 1 USD = 4.5984 RON DOWN | 1 GBP = 5.8083 RON DOWN

Nicolai: ”Romania nu poate fi sanctionata cu pierderea presedintiei UE”

3 comentarii / 5566 vizualizări / 18 august 2018

Europarlamentarul ALDE Norica Nicolai dezminte categoric scenariul vehiculat în ultimele zile potrivit căruia România ar putea fi sancționată pentru reprimarea mitingului din 10 august cu pierderea dreptului de a prelua președinția UE, de la 1 ianuarie.

”Această președinție este prevăzută în înțelegerile de Tratat și nu se poate sancționa o țară prin nepreluarea președinției. Ar fi fără precedent și oricum nu este susținută și posibilă prin prevederile Tratatului. Așa că este o declarație care îi aparține dlui. Tănase, nu mă interesează ce afinități politice are și ce jocuri face dl. Stelian Tănase și nu le comentez, dar chestiunea nu are niciun suport în realitate, în niciun scenariu. Sunt lucruri care se pot face și lucruri care nu se pot face și, totuși, Uniunea Europeană nu își permite să încalce Tratatul ei de organizare și funcționare, nu e România”, a declarat Norica Nicolai, în exclusivitate pentru PSnews.ro.

ALDE_COLOR_DEF-RO

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Dar unde a fost „reprimarea demostratiei”?Nu a fost demonstratie ci o manifestare haotica si violenta, iar „reprimarea” a fost neprofesionista si subtirica…

    • tot comunist vandut moscovei ai ramas, mai,bosorogule!

      • Tot prost ești, Abc, schimbarea unor litere nu rezolvă nimic.
        Pupinbăsismul nu este cauza prostiei tale, pupinbăsismul este aspirator de proști. și provine din inima Moscovei, capitala cu cele mai igienizate cururi.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998