CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9423 RON UP | 1 USD = 4.6194 RON UP | 1 GBP = 5.8196 RON UP

Nicolai: „România, potenţial lider în producerea de combustibil bio-regenerabil”

0 comentarii / 1620 vizualizări / 15 octombrie 2014

Vicepreședinta ALDE, eurodeputata Norica Nicolai a găzduit ieri la Parlamentul European o conferință și o expoziție în cadrul cărora și-a propus să promoveze beneficiile oferite comunităților rurale prin susținerea sectorului energiei obținute din surse regenerabile.

„Consider că este foarte important ca Parlamentul European să analizeze în perioada următoare propunerile Comisiei Europene referitoare la combustibilul bio. Doresc ca prin această acțiune să promovez măsurile durabile ce încurajează dezvoltarea unei industrii dinamice de bio-etanol. Economia bazată pe resurse regenerabile trebuie să facă parte din strategia energetică a UE”, a afirmat Norica Nicolai.

„Am spus că acest mandat de europarlamentar va fi dedicat mai mult românilor și mai puțin partidelor politice. România are potențialul de a deveni lider în Europa pentru producerea de combustibil bio-regenerabil, tipul de energie de care Europa are nevoie”, a explicat Norica Nicolai în discursul susținut în prezența celor aproximativ 200 de reprezentanți ai industriei de carburanți ecologici prezenți la eveniment.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *