CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9773 RON UP | 1 USD = 4.6189 RON UP | 1 GBP = 5.8269 RON UP

Nicolai: ”Sper ca Marea Britanie să rămînă în UE”

3 comentarii / 1782 vizualizări / 26 martie 2019

Europarlamentarul Norica Nicolai crede că Marea Britanie ar putea să rămână în Uniunea Europeană, în ciuda votului pro-Brexit. Într-o postare pe Facebook, Norica Nicolai susține că ieșirea țării din uniune ar crea probleme mari românilor care locuiesc și lucrează în Regatul Unit.

”Britanicii dau semne din ce în ce mai puternice că nu doresc sa părăsească UE, în ciuda insistențelor guvernului condus de Teresa May. În acest context, salut preluarea inițiativei politice de către Parlamentul Britanic, reprezentant legitim al cetățenilor din aceasta țară.
Amendamentul votat aseară în Camera Comunelor permite organizarea unei noi serii de voturi privind ieșirea din Uniunea Europeană. Îmi exprim speranța că acestea vor avea ca finalitate o soluție care să permită rămânerea Marii Britanii în Uniunea Europeană.
Marea Britanie reprezintă un important partener strategic al României, îndeosebi în ceea ce privește securitatea și apărarea. Dincolo de asta, momentul Brexit ar crea extrem de multe probleme cetățenilor români care lucrează acolo, afectând totodată și relațiile comerciale România-UK, aflate în excedent pentru România, la momentul actual” mai scrie europarlamentarul, conform PSNews.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Nu se poate sa nu te apuce rasul cand o vezi pe Mamaie cum invarte politica. Apropo de invartit politica, care o mai fi treaba cu nepotica lu tanti Norica? Tot cu Mele? Sau si-o fi gasit un iubi mai … matur

    • Spune lumea că Franklin e cu muia-n gură zi lumină, pe banii USRI-ului.

  2. Macaleandrule, stiam ca securistii sunt mai destepti!Tu esti doar un papagal de mana a treia care nu a gasit ceva de reprosat d-nei Nicolai in afara de prostia asta cu „nepoata”.De fapt, nici nu era o nepoata si nici nu a votat in locul Noricai, lucru demonstrat si de ancheta facuta atunci de DNA…Iar Melescanu nu a facut decat sa o scoata din sala pe individa aceea pe care nici nu o cunostea!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998