CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Nicolai: Votati denigratorii Romaniei si capra vecinului va ramine, in PE, tot romanca

4 comentarii / 2930 vizualizări / 14 aprilie 2019

Eurodeputatul Norica Nicolai reacționează aspru după ce viceliderul USR, Cristian Ghinea, s-a declarat mîndru, într-un interviu, că partidul său a contribuit la excluderea ALDE din grupul european.
Dacă nu ar fi existat asemenea oameni și atitudini, scrie Nicolai pe Facebook, ”România nu ar fi fost astăzi în situatia inedită în UE de a avea un MCV etern, de a apăra spațiul Schengen fără a fi parte a lui, de a asigura o președinție de succes a UE, în timp ce este jignită în cel mai politicianist și josnic mod cu putință de la nivelul Comisiei Europene și a Parlamentului European. Toate acestea nu ar fi fost posibile dacă am fi avut o echipă de deputați europeni care să o reprezinte cu demnitate și fidelitate în Europa. „Noul val” al politicii românești nu va face decât să continuie un „val” mai vechi, cel condus de Monica Macovei, Cristian Preda și alții, care, în timp ce noi ne băteam pentru români, România și drepturile noastre de cetățeni europeni egali, ei duceau front comun cu cei care ne critică, cei care au interese majore economice și strategice ca România să rămână o țară de mâna a doua a UE.
Ca să parafrazez un proverb autohton, votați-i pe cei care denigrează, momentan la un nivel mai mic, iar capra vecinului va rămâne și în mandatul viitor al PE tot româncă. Cu doamna Kovesi în fruntea acestei operațiuni a românilor contra românilor” conchide eurodeputata. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. Un NEMERNIC ! Un macovist/basist notoriu !

  2. ALDE penibili în politică, ?

  3. Sau despre cum au ajuns „tăricenii-regaliști” luptători „băsisto-iliescieni”, cu abuzurile nomenclaturii, poliția politică a instituțiilor peste care guvernează și nedreptățile „binomului justiție-servicii secrete” de la care nu au satisfacții despre cum aplică Codurile penale ale lui Tăriceanu, Monica Macovei, Varujan Vosganian, Norica Nicolai, Daniel Morar, Cătălin Predoiu, Valeriu Stoica, etc., ?

    • E ca și cum ai afirma că ororile SRI sunt opera lui Mitică Dragomir.
      Pe de o parte sunt oameni cu agendă, iar pe de cealaltă parte sunt oameni. Fără detector de japițe și agende personale.
      Tu, o jigodie securistă abjectă, murdărești internetul de un deceniu cu manipulările tale securiste.
      Ești de acord că ești o jigodie? Ce părere ai că ești o jigodie?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998