CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Nicolescu a facut infarct la aflarea deciziei de arest

0 comentarii / 1618 vizualizări / 27 ianuarie 2011

Preşedintelui CJ Argeş, Constantin Nicolescu, arestat, astă seară, i s-a făcut rău în momentul în care urma să fie scos din instanţă şi dus în arest, fiind luat cu o targă şi dus la o ambulanţă aflată în curtea Tribunalului Argeş, iar la scurt timp a leşinat şi soţia acestuia.

Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, şi soţia acestuia, cărora li s-a făcut rău la Tribunalul Argeş, au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, iar ulterior Nicolescu a fost dus la o clinică din apropierea spitalului pentru o tomografie.
Lui Nicolescu i s-a făcut rău în holul Tribunalului în momentul în care aştepta ca duba Poliţiei să vină să îl preia pentru a-l duce în arest. La faţa locului a ajuns o ambulanţă, al cărei echipaj i-a acordat primul ajutor.
„După primele simptome ar putea fi vorba despre un atac de cord şi urmează să îi acordăm îngrijiri medicale şi să vedem în continuare cum evoluează”, a spus dr. Cristina Stocheci, de la Serviciul de Ambulanţă Argeş, conform Mediafax. La scurt timp, şi soţia preşedintelui CJ Argeş a leşinat în holul instanţei, fiindu-i acordată şi acesteia asistenţă medicală. Ulterior, Nicolescu a fost urcat (foto RTV) într-o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean din Piteşti, iar apoi la București.
Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, reţinut de procurorii DNA Piteşti pentru luare de mită şi trafic de influenţă, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, au decis, astă seară, magistraţii Tribunalului Argeş.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998