CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Nimic despre dictatura militara: Colonel SPP – viitor sef al Resurselor Umane la TVR

13 comentarii / 6328 vizualizări / 12 martie 2022

Colonelul SPP în rezervă Daniel Silviu Gologan a susținut miercuri un concurs de admitere pentru un post în cadrul Departamentului de Resurse Umane al Televiziunii Publice, fiind declarat admis în cursul zilei de ieri. Departamentul în cauză, trebuie menționat, are un rol crucial în elaborarea organigramei TVR, care urmează să fie schimbată din temelii în perioada care urmează.

Surse din instituție au dezvăluit Inpolitics că în zilele următoare, colonelul SPP are mari șanse să fie numit șef la Resurse Umane. Deocamdată nu există informații că între această ”penetrare” a TVR de către SPP și relația cordială între președintele Dan Turturică și șeful SPP, generalul Lucian Pahonțu, ar exista vreo legătură, fiind, probabil, o simplă coincidență. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

13 Comentarii

 1. Nişte israelieni care luaseră o mare afacere românească acum ceva ani (printr-o firmuliţă înregistrată într-un off-shore panamez, şi ziceau astfel că sunt americani), intraseră în conflict cu acţionarii minoritari români, care voiau să participe la Adunarea Generală a Acţionarilor a companiei să comunice nişte acte si sa argumenteze, cu care să blocheze legal adoptarea de hotărâri AGA care să devalizeze întreprinderea. Conducerea israeliană a făcut liste cu acţionarii care au voie să intre la şedinţă, fiind excluşi cei care i-ar putea împiedica să adopte decizia de punerea activelor societăţii drept gaj la o bancă, cu care israelienii sa ia un foarte mare imprumut
  În plus, israelienii au angajat SPP-ul pe post de paznic, care să-i dea afară pe românii nedoriţi, ceea ce s-a şi întâmplat (o târlă de SPPişti au gonit o mână de oameni speriaţi), căci, deşi serviciile secrete româneşti sunt din plin bugetate de statul român, SPP-ul are voie să aibă şi contracte private (iar SRI-ul afaceri cu firme proprii, aflate sub acoperire, conduse de regulă de generali SRI „în retragere“). Nu se cumpără astfel şi bunăvoinţa statului român (sau a serviciilor lui secrete) de către contractorii străini care intră în afaceri cu acestea?

 2. -ar trebui o intreaga procedura (chirurgicala )
  la trecerea in rezerva…..”inactivare”, ca in filmele s.f.

 3. Chiar nu inteleg de ce BTI este asa de agitat. Chiar nu vad. BTI, nu esti suficient de „inclusive”. De ce un fost militar sa nu poata ocupa un post civil cu care are multe in comun.
  1) Face seful de resurse umane recrutari? Face. Pai asta a facut si un colonel SPP.
  2) Este seful de HR responsabil in fata patronatului pentru linistirea unor nemultumiri ale angajatilor? Este. Sa nu confundam seful HR cu un lider de sindicat, este opusul lui. Pai asta a facut si colonelul la viata lui, coate in nas si pumni in ficat oricui se apropia de „tinta” protejata. Deci potrivire perfecta.
  3) Este seful HR responsabil cu supravegherea concurentei pe piata muncii si impiedicarea acesteia sa faca oferte competitive pentru salariatii pe care ii pastoreste HR-ul? Este. Pai un colonel la SPP a facut toate acestea, stie ce inseamna „protectia” fata de concurenta.

  Nu mai strambati din nas. Armata este cu noi, a fost in pandemie, la vaccinari, in spitale, acum va fi si la televiziune.

  • Cea mai tare postare din ultima luna citita de mine!
   Stiu ca nu ai nevoie de aplauze dar le meriți!

  • Atata doar ca in acest caz particular nu este vorba de cineva care sa fi facut recrutari, dat coate in nas si pumni in ficat, cuiva pentru ca nu a fost niciodata in garda nimanui si nici nu a supravegheat vreo concurenta. Este chiar un om foarte simplu si care o viata a lucrat cinstit acolo unde a lucrat.

 4. Oamenii se pensioneaza tineri din acele pozitii. Ce sa faca? Mai multe firme de paza?

  • Da, trebuie facut ceva. De exemplu sa i pensioneze si pe shogunii astia la 65, ca toata lumea. Si asa freaca mentra ( intr un mod onorabil), ies odihniti si plini de initiative.

   • Daca ai fi vreo personalitate, ai vrea sa ai ca si garda de corp unul de 65 de ani ?

 5. fleosc si personalul sanitar administrativ are grade mai mari decat el, un general, un maresal ceva nu s-a gasit ?

 6. PE UNELE MORMINTE ALE MILITARILOR SUNT CORONITE, FLORI, PIETRICELE COLORATE, PE ALTELE DIVERSE ORNAMENTE. PE MORMINTELE MILITARILOR CARE AU VANDUT SI TRADAT ROMANIA O SA FIE KKKAT DE CAINE …PENTRU CA SUFLETUL LOR ESTE KKAT DE CAINE….PROSTATA SI CANCERUL VINE BAIETI, IAR DACA DUMNEZEU TE ARE IN CATARE, NU ITI AJUNG BANII LUMII SA RASCUMPERI VIATA COPIILOR TAI SAU SA ITI MAI ADAUGE NISTE ZILE…TRAITI FIX ASA CUM VA ESTE CALAPODUL….ADICA DE UNDE NU E, NICI DUMNEZEU NU CERE…O ARMATA DE TRADATORI ARE ROMANIA…NU O SA TRAITI NICI MAI MULT SI NICI MAI BINE CA POPORUL…DOAR VI SE PARE CA SUNTETI MAI DE SOI…UN TALHAR IN UNIFORMA E TOT TALHAR…

 7. De ce se admite ca pensionarii sa lucree in institutii de stat? Daca vor sa munceasca sa se duca la privati. E o lege total aiurea.

 8. @ De cele mai multe ori ,activitatea MAI, care este ca o acțiune de anticorpi pentru societate, oarecum o componentă a „sistemului imunitar social”, se reflectă în starea și sănătatea întregii populații, ? Raed Arafat, de atâția ani în MAI, zice ce zice despre săsnătatea populației, ?

 9. […] Cariera în adminsitrația publică are foarte puțin de a face cu cea de ofițer de informații. Un fost colonel SPP șef la resurse umane în postul public de televiziune ridică, spre exemplu, mari semne de întrebare.Reamintim: în […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998