CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9707 RON DOWN | 1 USD = 4.6638 RON DOWN | 1 GBP = 5.7329 RON DOWN

Nimic despre războiul civil din Franța

22 comentarii / 7832 vizualizări / 1 iulie 2023

Acum fix o săptămînă, un fake de proporții bine orchestrat făcea mapamondul, dar mai ales presa mare din România, să explodeze cu titluri apocaliptice. Așa-zisa rebeliune și așa-zisul marș al trupelor Wagner către Moscova întru răsturnarea regimului Putin, fapte existente doar în relatări fantasmagorice și susținute de 2-3 poze trase de păr, au ținut și încă țin afișul mass-media. Foarte interesant, de 4 zile în marea Franță chiar e aproape un război civil, dar presa de la noi nu suflă o vorbuliță. Deși, în acest caz, sute de filmări autentice, explicite și dramatice au umplut internetul. Singurul loc de unde se poate cuantifica dimensiunea dezastrului.

Putin a fost dus în buncăr. Putin a fugit cu elicopterul de la Kremlin. Putin a fugit cu avionul în Kazahstan, dar nu i s-a permis accesul. Război civil în Rusia. Moscova sub asediu. Putin îl acuză pe Prigojin de trădare. Moscova se baricadează cu saci de nisip. Mercenarii vor să pună mîna pe 6000 de focoase nucleare rusești. Rușii distrug autostrada cu excavatorul pentru a stopa ofensiva lui Prigojin. Șoc și groază în Rusia. Dictatorul Putin la un pas să fie răsturnat. Cine va fi următorul președinte? Trupele Wagner la 200 km de Moscova.

Sunt doar o insignifiantă parte a burtierelor TV și a titlurilor din presa românească a zilei de 24 iunie 2023.
Ziua cînd un Prigojin, personaj caricatural, dar și criminal, era să ajungă idolul occidentului.

Răzgîndirea caraghioasă a lui Prigojin și anunțul că a decis să se întoarcă din drum și să-l lase pe Putin în pace a lăsat presa noastră – și nu numai – în cel mai mare ofsaid al deceniului. De la sublim la ridicol a fost un pas infim.

Trei zile mai tîrziu avea să izbucnească revolta adevărată împotriva unui mare regim politic.
Doar că nu în Rusia.
Ci în luminata Franță.
Leagăn al democrației europene.

Uciderea unui tînăr maghrebian, Nahel, de către poliție a adus țara aproape de război civil.

De patru zile și patru nopți ard orașele franceze, sunt contabilizate peste 5.000 de incendii, 45.000 de polițiști și jandarmi sunt aruncați în lupte, după ce multora li s-au anulat concediile în regim de urgență. Se trage cu arme de foc, zboară cocktailuri Molotov prin aer, sunt sute și mii de răniți, cîteva sute doar din rîndurile forțelor de ordine, se distrug și se jefuiesc magazine, mașini, străzi, case. Vandalism, violență, revărsare de ură și de sînge.
Peste 2000 de arestați doar pînă acum.
Ministrul de Interne a scos tancuri și blindate pe străzi. Transportul public e dat peste cap.
Părinților li se cere să țină copiii în case. Dar asta doar pentru că s-a remarcat că media de vîrstă a protestatarilor bate spre 17-18 ani.
Macron își amînă o vizită oficială în Germania.
Cuvîntul de ordine e anarhie.
Se cere decretarea stării de urgență, ceea ce ar putea aduce pe străzi direct armata.
Armata unei țări NATO.

La televiziunile noastre, se discută intens despre riscul războiului civil.
Cel care era să fie în Rusia acum o săptămînă, desigur.

Aproape nimic despre Franța și despre revoltele care amenință să se extindă și în alte state europene.
Pentru că nu e despre moartea unui adolescent.
Ci despre furia unor popoare care s-au săturat de agenda puternicilor zilei, tot mai paralelă cu a lor.
Începînd cu țara al cărei președinte merge senin, în plin balamuc, la concertul de adio al lui Elton John și bea o bere în 17 secunde.

La orizont se întrezărește un nou an 1848. Noua Marianne a Franței e mama lui Nahel, cu o torță în mînă!

Și asta nu convine leadershipului care a băgat UE în gard.
Așa că, ordin de zi pe unitate: ne ocupăm strict de revoltele imaginare din Rusia! Nu e relevant ce riscă să pățească regimul Macron. Ci doar ce era să pățească cel al lui Putin.

În absența internetului, aproape nu s-ar ști despre pîrjolul din țara lui Voltaire.
Dar se poate rezolva și asta, dovadă că Macron deja a cerut rețelelor sociale să o lase mai moale, acuzîndu-le că întrețin revoltele.
Poate ”rezolvăm” netul, ca să ne ocupăm în liniște strict de Rusia! (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

22 Comentarii

 1. Peste vreo 20 de ani o să fie și la noi la fel. Din aceeași cauză: imigrația fără bariere, în numele globalismului și multiculturalismului.
  S-au înmulțit vălurile islamice pe străzile marilor orașe ale României…

  • Asa este ! Am lucrat si trait in Italia, este crunt.

 2. Revoltele din Franta ajung la media din Romania cu… postalionul! Abia au primit mesajele si au inhamat caii.
  Intre timp delireaza neincetat despre sucitul Prigojin si fricosul cu buza tremuranda Putin.
  Balta are peste iar in gradina lui Dumnezeu incap toti nemernicii.

 3. pîrjolul din țara lui Voltaire??????

  -fiind vb. de francezi
  e mai mult fenomen „cuck”,

  https://www.pornhub.com/video/search?search=cuck

 4. Nicolae Ceaușescu spunea pe 24 noiembrie 1989: „Problema subdezvoltării este rezultatul dominației îndelungate imperialiste și colonialiste, al continuării, în noile condiții, a politicii neocolonialiste de asuprire, de jaf al popoarelor.”. Spunea bine nea Nicu, ce știa.

  • Conservatori de dreapta național-ortodocși ceaușiști :)))

   • şi tu eşti un bou cu ţâţe !

    • Am una singura, de cca 22cm pe care ti-o ofer cu generozitate. De 2-3 ori pe zi, cat te tin buzele.

   • Conservatori de stanga national-ortodocsi vrei sa spui.
    Probleme?

    • Sugi sabia Arhanghelului Mihail pana iti iese prin dos.

 5. […] Autor: Bogdan Tiberiu IacobSursa: inpolitics.ro […]

 6. Postacii putinisti ar vrea ca lumea sa uite de crimele care le vor duce stapanul intr-o cusca de la Haga.

  • capro

 7. Ca si ,,Revolutia Romana in direct,, la Tembeliziunea Romana Libera”, ,,invazia Rusiei” incepe sa arate ca fiind de fapt RASPUNSUL RUSIEI LA AGRESIUNEA NATO, UE, MOSSAD SI CIA asupra sigurantei nationale a Rusiei prin cooptarea perfida a unor noi colonii ca Romanica, etc, contrar documentului pe care chiar NATO l-a redactat si semnat in ’91, in care specifica faptul ca aceasta organizatie satanista CRIMINALA condusa de CABALA nu se va apropia de granitele Rusiei.
  Reactia firasca a Rusiei, dupa ce toate satanele au refuzat un dialog cu Putin pe aceasta tema, a fost catalogata ca invazie, fara sa se spuna adevarul, si fara sa se tina cont ca INVAZII a facut SUA in Afganistan si IRAK: in Afganistan pentru a le folosi terenurile unde sa fie cultivate mii de hectare de plante pentru droguri, iar in Irak pentru a le fura petrolul.

  Dupa un an si ceva de minciuni si trucaje facute pe calculator cu sau fara ecranul verde, despre Viteazul Poponar Zelensky si nazistii lui CRIMINALI si pedofili, acum Curva Europa o ia prin gurita si occidentalii drogati incep sa vada ca mai cretini ca ei nu exista decat in SUA.

  Si acesta este doar inceputul sfarsitului.
  Inceputul este grav dar sfarsitul va fi tragic pentru poponarii cretini din occidentul decazut pana la 5000 de metri sub nivelul marii.
  Asa face Satana cu sclavii lui: intai ii foloseste si apoi rade de ei atruncandu-i in cazanul cu smoala.

  • handicapatule mintal posedat de Satana?

 8. Bah Macaron bah piticule porno gerontofil…..

  Elibereaza de urgenta cei peste 2400 de detinuti politici arestati de fortele tale de represiune care manifestau pasnic impotriva regimului tau dictatorial !1

  Ca sa suna propaganda sionista a Vestului imbecilizat si degenerat daca ar fi fost vorba de Rusia ,China ,Iran samd

  F M M de slugoi rothshildian

 9. Nici pe-aici nu se scrie despre ce este important. Televiziunile prezintă imagini din Franța, dar comentariile sunt de indignare. Adică protestatarii sunt niste neciopliți, barbari si merită bătaie si pușcărie. Francezii s-au săturat de acest regim politic dictatorial, discreționar care tinde sa le restrângă viețile. Macron se plimbă la Bruxelles. El nu este naționalist, nici vreun patriot si nici un om al pacifismului universal. Este un prefăcut, o pecete a buzduganului american. Un imoral, un băiețandru care a avut o relație amorală si ilegitimă cu o profesoară urâtă, care acum isi dă aere ca ”primă doamnă”. Bruxelles-ul nu este indignat de tratamentul aplicat de fortele de ordine protestatarilor, a fost revoltat la noi, in august 2017. Românii nu au dat in clocot nici cu cazul Caracal, care trebuia sa ardă de furie, nici cu copila aceea Sorina, trasă de păr de o procuroare. Francezii nu sunt imbecili cum ii crede Macron. Doar ca s-au săturat!

 10. Nu este un razboi civil, este un razboi rasial.
  Acesta este concluzia logica si finala pentru experimentul societatii „multiculturale” si „multirasiale”.
  Franta duce in spate milioane de paduchi cu alergie la MUNCA, alergie la SCOALA, ingrati, lenesi, consangvinizati, alogeni, de o inteligenta foarte redusa statistic, de religie barbara si de cultura tribala, dar care stiu sa incaseze ajutoare sociale si pomenile mari ale statului francez.

  Este vorba despre paduchii musulmani si negri.
  Imigrantii polonezi, romani, spanioli, evrei, chinezi nu au probleme cu educatia, cu munca, cu integrarea in societatea franceza.

  In ciuda tuturor privilegiilor pe care musulmanii si africanii le primesc, ei nu vor sa se educe, nu vor sa munceasca, nu vor sa se integreze, ei vor doar sa traiasca pe spatele francezilor, sa primeasca ajutoare sociale, pomeni babane fara numar si sa impuna reguli francezilor, desi ei sunt imigranti, vor sa impuna regulile in casa altuia.

  Cand incalca legea si sunt pedepsiti, se victimizeaza de discriminare si „fratii” lor se razbuna cu si mai multe infractiuni si crime.
  De aceea a inceput „revolta”. Ei vor sa nu mai fie pedepsiti pentru infractiuni si sa primeasca mai multe POMENI din munca altora, deoarece au un complex de victima, dar nu ii complexeaza faptul ca niciunul nu munceste, aproape toti incaseaza ajutoare sociale si pomeni generoase.

  Pe langa ura animalica si sangvina fata de „albi” (media franceza si scoala franceza nu ii invata sa urasca, imigrantii o fac natural), aceste creaturi musulmane si negroide au o ura viscerala fata de evrei si asiatici. Maghrebienii si africanii de asemenea se urasc intre ei, dar cand vine vorba de „albi”, „evrei” si „asiatici”, isi unesc puterile si comit crime de ura impotriva lor zilnic.
  Din nou, nimeni si nimic nu ii invata sa urasca in Franta, ei o fac natural. Nici social media nu ii invata sa fie anti-albi, antisemiti, anti-francezi si anti-asiatici.

  Astfel de evenimente se intampla in prezent nu doar in Europa, dar si in Africa si Asia.
  Singura solutie este sa fie trimisi inapoi la ei acasa, asa cum face Israelul, Ungaria, Polonia, Japonia.

 11. ,,Mișcarea militară mult așteptată împotriva mafiei khazare din Occident pare să se desfășoare. Revoltele din Franța, Belgia și Elveția poartă toate semnele distinctive ale acestui lucru. Bărbații în uniforme negre identice, purtând cizme în stil polițist, fac ravagii pe tot continentul, pretinzând că sunt protestatari musulmani. Aceasta este acțiunea clasică a unui agent militar provocator, concepută pentru a pregăti opinia publică pentru legea marțială. Este vechea strategie a francmasonului P3 „ab chao ordo” sau „ordine din haos”. Ideea este de a crea atât de mult haos, încât cetățenii să accepte o preluare militară pentru a „restabili ordinea”.

  Faptul că acest tip de sabotaj are loc în Elveția înseamnă un fel de mișcare de tip militar împotriva BIS, OMS și alte centre de putere KM de acolo. Același lucru este valabil și pentru Belgia, unde Uniunea Europeană își are sediul. Un alt lucru de remarcat este că revoltații „musulmani” vizează în mod sistematic instituțiile cultului morții Chabad din Europa.

  Aceste „revolte” par a fi coordonate cu „evenimente de mândrie” care promovează homosexualitatea și pedofilia. Observați că revoltele din Franța au început exact când fosta prostituată și fals președinte francez Emmanuelle Macron apărea la un eveniment de promovare a homosexualității.

  Acest lucru s-a întâmplat în tandem cu marșuri simultane în Occident, în care bărbați goi defilând în fața copiilor. Ei scandau lucruri de genul „Suntem aici, suntem ciudați și venim pentru copiii tăi”.

  https://www.foxnews.com/us/nyc-drag-marchers-chant-were-coming-your-children-during-pride-event

  Dacă ar fi fost femei goale la paradă, poți fi sigur că poliția ar fi acționat. Poate că asta se datorează faptului că bărbații goi sunt mai puțin o problemă de trafic, deoarece șoferii care trec ar privi în altă parte, nu spre ei. Mai probabil, a fost conceput pentru a forța oaia somnambulă să se trezească.

  Pentru a face din asta o amenințare personală pentru cetățeanul obișnuit, ei încearcă, de asemenea, să-i forțeze să accepte oameni cu penis în baile femeilor. Când fiica ta este abordată de un pervers cu barbă care se preface a fi femeie, te obligă să te implici.

  Într-o altă mișcare de a trezi oaia, falsul avatar prezidențial Joe Biden face multe spectacole și declarații bizare. De exemplu, el a spus „Am vândut o mulțime de secrete de stat și o mulțime de lucruri foarte importante…” în timp ce s-a întâlnit cu prim-ministrul indian Narendra Modi…’’

  • Benjamin Fulford, din care copiezi rahat CIA, e khazar.

 12. Şi spirochete sifilitice înfipte în el, mortăciune.
  Iar amesteci cacatul lui Benjamin Fulford (cu P3), marioneta CIA, cu obsesiile tal bolnave? Vezi ca Fulford insusi al tau, care te hraneste cu rahat e iudeu khazar („evreu polonez”, zice el).
  Acu’, la tine, Biden nu mai e clona, e deja „fals avatar”, deci falsa clona.
  Evolueaza prostia in tine spre starea de creieri zoaie-muci, idiotule?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998