CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9696 RON UP | 1 USD = 4.6874 RON UP | 1 GBP = 5.7148 RON UP

Nistorescu, întrebarea grea: Vizita lui Kovesi l-a salvat de pușcărie pe procurorul Portocală?

4 comentarii / 2521 vizualizări / 2 noiembrie 2022

”Trei judecătoare (Doamne, cum au ajuns să judece?) îl albesc pe individul dat afară de două ori din magistratură. Astfel, cele trei au dispus achitarea lui Mircea Negulescu pentru:
-cercetare abuzivă;
-participație improprie în modalitatea instigării la săvârșirea infracțiunii de inducere în eroare a organelor judiciare;
-influențarea declarațiilor martorilor;
Să încercăm să dezlegăm lucrurile. Abia acum începe să aibă un sens vizita neașteptată și zgomotoasă a Laurei Codruța Kovesi în România. Ne-am înșelat cînd ne-am imaginat că Madama a venit să-și plătească angaralele și să-și croiască niște haine pe noua măsură și funcție. Întîlnirile și cotrobăielile sale pe la Ministerul Justiției, pe la DNA și pe la Pachetul General, în ciuda faptului că este persoană cu dosare nelămurite, încep să își arate efectele. Tot mecanismul de teroare judiciară de la Ploiești practicat de Negulescu Portocală și de echipa de acolo (Lucian Onea și Giruela Diaconu) era sprijinit, supervizat și practicat cu acordul Laurei Codruța Kovesi.

De ce ar fi Codruța Kovesi la baza unei asemenea presiuni? Pentru că o condamnare a lui Negulescu Portocală ar fi fost o confirmare a abuzurilor comise în mandatul ei și a existenței Binomului. Și, astfel, demiterea ei de către președintele Klaus Iohannis n-ar mai putut suferi nici o contestare. N-ar fi avut nici un argument. Și abuzurile Madamei ar fi rămas bătute în cuie definitiv” scrie ziaristul Cornel Nistorescu într-un editorial din Cotidianul. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. Cornel Nistorescu e un EROU ! Nu a colaborat cu Securitatea ! De aceea e capabil sa-i execute pe acesiti mizerabili (Kovesi , fata de securist odios, ea insasi securista odioasa?)

  2. sa le roage(…..) pt. un interviu….

  3. DACA EA PENTRU A DANSA PE SCULELE LUI COLDEA A DISTRUS ATATIA OAMENI, VIETI, DESTINE, A RUINAT SUFLETELE UNOR COPII DIN ACELE FAMILII PE CARE EA LE-A TARAT IN SPECTACOLUL EI DE TORTIONARA…ACEASTA OTREAPA E FIICA DE PROCUROR TORTIONAR, PROMOVATA DE URMASI AI UNOR TORTIONARI SI S-A COMPORTAT CA O BOLNAVA PSIHIC. INCALTATA IN CIORAPI BARBATESTI SI IMBRACATA CA O LUCRATOARE DE C.A.P. SA NU UITAM PREJUDICIILE DIN DOSARELE PE CARE LE-A FLENDURIT IN FATA T.V. NU A FACUT DECAT SA MUSAMALIZEZE, SA JOACE ROLUL MARIONETEI IMBECILE….STERGE-I-S-AR SI URMA DE PE PAMANT, NU DOAR DIN ROMANIA!!! ROMANIA NU ARE NIMIC IN COMUN CU VANDUTA CARE POARTA NUMELE PRIMULUI EI SOT, CA SUNA IEUROPEAN!!! EA MERITA AGATATA IN PIATA PUBLICA IN TEPELE LUI BASESCU…SI NIMIC MAI MULT….ORICUM ESTE O PIERDE VARA…

    • Corect ai spus!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998