CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9702 RON DOWN | 1 USD = 4.5369 RON DOWN | 1 GBP = 5.7250 RON DOWN

Nistorescu-ipoteza exploziva: ”Banii din droguri se preling la politicieni, servicii si politie”

4 comentarii / 4071 vizualizări / 7 mai 2019

Reputatul jurnalist Cornel Nistorescu relansează, în ultimul său editorial pentru ”Cotidianul” o teză îndelung vehiculată cu ani în urmă, anume că traficul și consumul de droguri, în România, beneficiază de culoare deschise pentru că alimentează cu bani oamenii din politică, servicii ori poliție.

”La ce proporții a ajuns consumul de droguri în România? De ce statul român nu face mare lucru pentru a-l diminua? Mă văd obligat să iau în calcul și ipoteza că banii din afacerile cu droguri ajung în cîteva ministere importante, se preling și în Poliție și servicii și, unii, chiar spre lumea politică.
Descinderile de acum, după cele cîteva incidente șocante, pot fi semnul unui început dar și al unei lupte între mai multe tabere.
Încercați să treceți dincolo de detaliile romanțioase ale emisiunilor de tip bulevardier și urmăriți evoluția poveștii pachetelor ajunse pe litoralul românesc!
Ne pierdem vremea cu rățoiala politică în timp ce România a fost transformată într-o fabuloasă piață de desfacere pentru produse alimentare de calitate modestă. Și pe deasupra, într-una a drogurilor, pînă acum destul de bine protejată de autorități și structuri paralele” scrie ziaristul. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. Uauuuu, ce revelatie! Pai, cu generalul Heroina, ce facem, nu e el precursorul (!!!!) acestor afaceri, de ce sa-l detronam?! Basescu a preluat toate borfaseriile pesedistilor din vremea Nastase si le-a ridicat la nivel astronomic, apoi, politrucii proptiti in institutii au facut restul….Pe aceasta complicitate mortala se bazeaza si ascensiunea USR, Ponta style si supravietuirea PNL…PSD-ul mai putin, a ramas pe clasice, alcool, gen, ca e statul de drept cu ochii pe consum, traficul nu intereseaza pe nimeni, e institutionalizat…
    P.S. Totusi, ce facem cu afirmatiile lui Vanghelie privind adictia Liviei Stanciu la cocaina, aprovizionata de un ofiter al SPP?! Ncio dezmintire de o parte sau alta, deci da!

    • Amice , ” PSD , a rămas pe clasice … ” ! Sunteți glumeț ! Intrați pe Google , cereți IONUȚ PINTEA ! Negustorie , flagrant și … 6 ani cu suspendare !

  2. Anumite culoare de tranzit pe teritoriul României, pentru diverse, existau și pe vremea comunismului. Bine știute de către unii, la fel de bine protejate…de aceeiași.
    Numa’ că, pe vremea aia nefiind ADMISĂ libertatea de exprimare…ASTĂZI, rezultatul este că, putem doar vorbi sau scrie, după caz.

  3. @Opinați că ziaristul Nistorescu ar trebui să comunice și instituțiilor statului, cu atribuții de cercetare a aspectelor semnalate de articol, informațiile pe care le publică în articol, pentru a oferi și cititorilor articole documentate și cu răspunsuri de la instituțiile care cercetează și aspecte precum cele semnalate de articol, ?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998