CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9457 RON DOWN | 1 USD = 4.6170 RON DOWN | 1 GBP = 5.7676 RON DOWN

No comment…

4 comentarii / 2945 vizualizări / 19 aprilie 2022

Extras din Monitorul Oficial de ieri:

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

 1. Este evident că partidele politice utilizează cei mai mulți bani pentru plata lătrăilor din presă. Este singurul aspect în care trebuie dată dreptate partidului AUR. Pe de lată parte, AUR se va confrunta cu o presă ostilă în condițiile în care nu va face plățile de rigoare. AUR-iștii vor fi invitați în emisiuni doar ca să fie provocați de lătrăii de serviciu. Nu plătești clientela, nu ai acces în politică.

  • ..cica upgrate-ul la votare este: nu mai conteaza asa mult cine numara voturile, cel mai mult conteaza cine le anunta Sa ne amintim de previziunile lui Pieleanu la sectorul 1. A dat-o-n bara cu 10 % si asta nu l impiedeca sa fie seara de seara la TV si sa ne impuie capul cu prostiile lui. Totusi astia de la partide arunca banii pe fereastra perseverand in tratarea oamenilor ca prosti.
   Intotdeauna, totul se plateste! Vine si vremea decontului..

 2. Iar Pro România, partidul neparlamentar susţinut la votare în 2020 de V. Militaru (aka „Neamul Românesc) ia bani chiar degeaba de la statul român (cum se vede şi din grafice). „Salarii de mii de euro din bani publici la Pro România. Victor Ponta s-a angajat consilier juridic.“ (https://romania.europalibera.org/a/salarii-mii-euro-pro-romania-ponta-angajat-consilier-juridic-/31454394.html)
  De ce daţi nesimţiţilor bani la toţi umflaţii, în timp ce milioane de români nu beneficiază de servicii de sănătate? Umflaţii să se umfle mai tare, amărâţii să crape? Lua-v-ar dracu!
  Asta nu e tot corupţie morală, nea Klausule?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *